mike_portnoy Публикувано Юни 6, 2010 Share Публикувано Юни 6, 2010 Въпреки, че има умения човекът май е сбъркал групата: http://www.wimp.com/wronggig/ :lol: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
saxon Отговорено Юни 6, 2010 Share Отговорено Юни 6, 2010 Велик :-))))))))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nosorozitemu Отговорено Юни 7, 2010 Share Отговорено Юни 7, 2010 Типажът е велик, Вихро го беше посочил като шампион. Според мен си тежи на мястото, сред тия чичковци е като " диво прасе в Угърчински тикви " евала... Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vihro Отговорено Юни 7, 2010 Share Отговорено Юни 7, 2010 Според мен всичко е предварително режисирано и по-точно едва ли свирят за първи път заедно и едва ли са го изхвърлили след това участие.Защо някой от останалите да има нещо против след като си свири нещата много точно,без грешка и с много близка динамика при цялото това въртене на тялото и "силене" на ужким?Така че,човека си е напълно на мястото,просто това е неговия начин да привлича вниманието,а мисля се справя доста добре.Друг е въпроса,че до него има нещо като лаптоп или поне така ми се струва и кой знае как в действителност са нещата Но крайният резултат е важен,а за мен си е уникален.Ето затова е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 7, 2010 Share Отговорено Юни 7, 2010 Мен пък супер ме кефи тоя катил! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drumfen Отговорено Юни 8, 2010 Share Отговорено Юни 8, 2010 Мен супер много ме кефи как издивява на една от темите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts