Geo Публикувано Февруари 11, 2006 Публикувано Февруари 11, 2006 Ето още едно парче-нещо като самба. Правил съм го набързо само с баса и Алесис. Ако някой го хареса-обогатявайте го.Интересен е резултата. http://geoalexiev.tripod.com/sitebuilderco...files/samba.mp3 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Набързо, ама кефи! А и ако искаш да не е набързо - свири го по-бавно. Майтап, де. Супер е! Цитирай
Geo Отговорено Февруари 11, 2006 Автор Отговорено Февруари 11, 2006 целта на това парче е да се включат повече хора. Другото,което пуснах е с твоя процесор. Цитирай
adXok Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Напълних си душичката... Леле как се леят тея басово-струнни мелодии. Geo, кажи ми как се научи толкова добре да свириш на бас и да смесваш по няколко баса!? За мен това е ерес... 2, че и 3 баса наведнъж! Как ги чуваш изобщо!? Гениален музикант и бас гуру си ти... Звука трепе. Много добре се е получил, с какво си го правил. Какво е това Алесис-процесор? Нещо за бас звук ли е. Много ясно и ведро като звучене и отчетливо. Ще го пусна на сестрата, тя много се кефи на самби и боса-нови. Ако се разкърши значи си открил формулата за приковаване интереса на масите. По-другата седмица ще я тествам! Успех с музицирането. Наистина го заслужаваш. Цитирай
Geo Отговорено Февруари 11, 2006 Автор Отговорено Февруари 11, 2006 Благодаря ти за оценката. Нищо не планирам предварително.Просто в процеса на правене на парчето мелодиите ми идват отвътре,а хармониите и задните басови линии се получават. Твоите неща са много добри.Надявам се да ги запишеш с инструменти и с добри музиканти. :hello: Цитирай
jFog Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Сложно е за обогатяване, то всичко си има Само гласец май...че не ми се отдава такъв вид пеене можеше да се напъна с някой текст за корасон-а Цитирай
Geo Отговорено Февруари 13, 2006 Автор Отговорено Февруари 13, 2006 Сложно е за обогатяване, то всичко си има Само гласец май...че не ми се отдава такъв вид пеене можеше да се напъна с някой текст за корасон-а Пробвай.Може пък да стане Цитирай
Geo Отговорено Февруари 14, 2006 Автор Отговорено Февруари 14, 2006 Никой ли не се навива да сложи едно леко клавирче,една лека акустична китара? :hello: Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 много ми се иска да пробвам ама ръцете ми пречат Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 Ето,но не е клавирче или акустична : Geo's Samba Владо Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 Блага работа, Гео, както ти казах самбата ти е екстра. Владо , новата придобика е супер сладурска .... пък и в твоите ръце няма как да не звукне добре. Честно казано малко ритъма към края на парчето ми идваше малко статичен и като хармония и като пулсация , иначе началото е доста маняшко. Цитирай
Recommended Posts