adXok Публикувано Февруари 11, 2006 Публикувано Февруари 11, 2006 Парчето по-долу го забъркахме и записахме вчера вечерта. Оставихме старите вокали, щото забравих да запиша на диска новите. Вампира има басов глас и за тва октавизирахме, защото аз не исках да пея. Може и аз да го изпея щото по-ми приляга на гласа... по-височък е, ама все пак той си го пее, той си го записа... с грешки е и само от един път е записано. Музиката е обща, а на края дето е "припева" е останало мидито, щото пийнахме лекинко и не искахме да омазваме ситуацията, която и без тва си е в омазано състояние (работно). Ще има укрепителни и довършителни работи, ама някой друг път. Че сега са ме напънали и други неща да записвам... дано да се изкарат кинти! Ей го парчето: Inside Цитирай
Pinky Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Като замисъл парчето ми се стори супер добро. Като изпълнение - какво му е, като от веднъж си е екстра. Вокалите няма да ги коментирам, бих те посъветвал да го изпееш ти, ако наистина гласът ти повече приляга на тая работа, и тогава да го пуснеш пак. Аз лично съм любопитен. Цитирай
tocata Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 ХХХХХъъъъъъммммм.....Бих казал супер идеино и оригинално,само звука да опраите и това е песента .........0.........0.........0..........0............0.......................... ........................ ....................0.........0........0.0.........0...........0.0.............. .................................. ....................0.........0.......0...0........0..........0...0............. .................................. ....................00000..0......0.....0.......0.........0......0.............. ............................... ....................0......0..0....000000.......0........0........0............. .............................. ....................0......0..0...0..........0.....0.........0......0........... ................................. .....................0000....0..0...........0.....00000....0..0................. ............................. ................................................................................ ....................................... Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Шантаво... :think: ...иначе идейката е доста интересна!!! Цитирай
tocata Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Еи Аддхок , песента е убиец аз и жената сме луди фенове.. Цитирай
tocata Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 супер е , може ли да с ъм ти фен ??????? кат издадес албум се си купа заъжително..................... БРАВО!!!! Цитирай
guitar1 Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Абе Пич ти ебаваш ли се с тиа вокалилИначе става Цитирай
circles Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 парчето е чук, на какви стимуланти е правено? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 (Редактирано) Абе Пич ти ебаваш ли се с тиа вокали Луд ли си??? Тоя човек прави уникални вокали по принцип, а така ме кефят още повече!!! Аз на Иво съм си му фен от отдавна, на вампира малко по-отскоро, но... Хайде да им направим фенклуб Парчето е якооооо. Ама мноу кратко бееее.... Дано да е просто зарибявка, за да си купим албума ви, който излиза... Арееее беееееееееееееееее, искаме албуууууум!!! Редактирано Март 12, 2006 от CorvusCorax Цитирай
trendkiller Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 Парчето е много шантаво, кефи ме! Ама вокалите с тоя pitch-shifter звучат се едно ги е пял Азис, дг. Ако ги беше оставил както са си в оригинала щеше да е по-яко според мен Цитирай
Recommended Posts