Zlatanov Публикувано Февруари 10, 2006 Публикувано Февруари 10, 2006 (Редактирано) така във вторник имаме концерт, но по ирония на съдбата се раболявам и гласа ми на високите тонове издиша (по-трудните песни са Rasmus - Guilty, Iron Maiden - Wicker man & Wasting love), до преди 2-3 дена нямах проблем с тях но сега ... та въпроса ми е кажете какво да правя, за лекарствата ясно, нещо друго което би ми помогнало да се възтановя защото има само 3 дена а всеки ден репетираме и просто се измъчвам а няма как да не пея чувам че разбити яйца помагали ... нещо друго .. ? мерси предварително Редактирано Февруари 10, 2006 от Petrucci Цитирай
Zlatanov Отговорено Февруари 10, 2006 Автор Отговорено Февруари 10, 2006 алоо тука нито един жив човек ли няма ? Цитирай
ronia Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 (Редактирано) Виж, човече - помогни си сам и ще бъдеш благодарен. Не пей въобще днес и утре, репетирай предпазливо в неделя и в понеделник - пак пълен покой. Останалите също трябва да ти влязат в положението. Глас е, все пак - не е пиано. Нещата такива, каквито са Редактирано Февруари 10, 2006 от qbodp Цитирай
Termy Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 (Редактирано) Знам, че това е доста неконструктивно и много спамерско, но мога да ти препоръчам само едно (сериозно): Моли се на Господ Бог!!! Редактирано Февруари 11, 2006 от Termy Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Равни части мед (втечнен на водна баня) и масло (смесени в една чаена чаша) и никакво пеене поне един ден! Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Поне един ден покой няколко часа преди концерта глътни една ампула калциев глюконат продават го в аптеките ментовите бонбони загряват гърлото също ще ти подействат добре . Успех на концерта. Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 И не е задължително на репетиция да пееш като на концерт маркирай щом ти е трудно т'ва не е китара да и смениш струните! Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Къде ще е концерта ако не е тайна? Цитирай
Zlatanov Отговорено Февруари 13, 2006 Автор Отговорено Февруари 13, 2006 ами концерта ще е в казанлък в младежкия дом тука ... мерси за съветите Цитирай
Zlatanov Отговорено Февруари 15, 2006 Автор Отговорено Февруари 15, 2006 концерта мина почти без проблеми ... пийте ХОМЕОВОКС мн помага за два дена изгълтах 40 хапчета ама се оправих Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Хомеовокс? Сигурен ли си, че докато ти помага не ти вреди? Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Аз като чедо на доктор ще кажа, че хомеовокса е хомеопатично лекарство и по никакъв начин не вреди Може да не помогне но невреди Цитирай
Zlatanov Отговорено Февруари 16, 2006 Автор Отговорено Февруари 16, 2006 Аз като чедо на доктор ще кажа, че хомеовоксае хомеопатично лекарство и по никакъв начин не вреди Може да не помогне но невреди дам и на мен ми казаха че не вреди ... но и помага де (поне така си мисля) и не е скъпо ... Цитирай
ronia Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Аз като чедо на доктор ще кажа, че хомеовоксае хомеопатично лекарство и по никакъв начин не вреди Може да не помогне но невреди дам и на мен ми казаха че не вреди ... но и помага де (поне така си мисля) и не е скъпо ... Не знам кой е по-голям многознайко но вижте, въпросът е донякъде философски. Когато пиеш някакви таблетки за гърло, ти успяваш да пееш, но го правиш свръх силите си, правиш го въпреки здравословните проблеми и т.н. А така не бива. Защото когато не си здрав, не можеш да поддържаш правилната техника и товариш гласните струни. Корвуса май това имаше предвид? Цитирай
Zlatanov Отговорено Февруари 16, 2006 Автор Отговорено Февруари 16, 2006 (Редактирано) Аз като чедо на доктор ще кажа, че хомеовоксае хомеопатично лекарство и по никакъв начин не вреди Може да не помогне но невреди дам и на мен ми казаха че не вреди ... но и помага де (поне така си мисля) и не е скъпо ... Не знам кой е по-голям многознайко но вижте, въпросът е донякъде философски. Когато пиеш някакви таблетки за гърло, ти успяваш да пееш, но го правиш свръх силите си, правиш го въпреки здравословните проблеми и т.н. А така не бива. Защото когато не си здрав, не можеш да поддържаш правилната техника и товариш гласните струни. Корвуса май това имаше предвид? така е но когато се готвиш 1 месец за дадено събитие и в последния момент всичко се срива (заради някаква тъпа настинка, как цяла зима не се разболях ) няма накъде да мърдаш ... наистина се напрегнах докрай но пък хората се изкефиха ... сега може да не пея 1-2 седмици, вече не ми пречи между другото Мейдъна стана най-добре от всичките песни които пях ... а той е най-труден (айде малко реклама ) Ако на някой му трябва вокал от този тип ... обаждайте се ... (само требва да се разберем за тарифата ) Още веднъж мерси на всички за съветите и подкрепата (надявам се) Редактирано Февруари 16, 2006 от Petrucci Цитирай
Recommended Posts