Betrayer Публикувано Май 29, 2010 Публикувано Май 29, 2010 От бая време я знам тая джиджавка,но днес като свалих най-новата версия останах очарован.За всички облагодетелствани с ериксони - не зяпай,лапай!Тунер,метроном,барабани бекинг траци за бая стилове (пускаш жисиема и почваш да джемваш),метроном,акорди за пиано и китара,бийт детектор и много още.Безплатна по принцип,но може от нет да се изтеглят още пресети.Евала програма - 3+ полезни нещица ей така в джоба. http://www.noeman.org/gsm/applications/728...se-version.html Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 29, 2010 Отговорено Май 29, 2010 Благодаря, ще се изпробва. Ето линк без регистрация:...E ДЕ? Цитирай
metaliza Отговорено Май 29, 2010 Отговорено Май 29, 2010 На моят К750i се инсталира успешно, но като зареди програмата ми показва петолиnие с ноти и единствената ми опция е Cancel... Цитирай
Valserp Отговорено Май 30, 2010 Отговорено Май 30, 2010 И междудругото Amplitube ще пускат app за iPhone. Звучи доста зарибяващо на рекламните клипчета(youtube ), чак ми се иска да имам един от тия гадни телефони Цитирай
-Milen- Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 аз не мога да се регистрирам нещо има ли линк от който без да се регваш да я теглиш ??? Цитирай
Dodo... Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 Има ли някой с Nokia на който да му е тръгнала? Цитирай
Recommended Posts