Jump to content
Българският форум за музиканти

Струни по единично във Варна


Recommended Posts

Здравейте... по един много глупав начин си скъсах трета струна... а комплекта е на една седмица. Та къде мога да намеря по единично, размерът е 22 с бронзова обшивка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно, като си вземах на бройка, което беше преди две години, имаше в Динакорд (май) и в едно магазинче срещу кръглата банка, ако още съществува.

 

А при Милев? Там, зад хотел Черно Море.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря досега съм пазарувал само от магазина ма Мария Луиза... ама там като кажеш струни за акустична китара ти тупват някви струни без да те питат размер, кво що и викат плащай...

 

Магазинчето срещу кръглата банка май не работи, там си е, ама никога не съм го виждал отворено и в делничен ден. Ще проверя в другите магазини, благодаря :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Магазинчето срещу кръглата банка е на Канев, но няма да го отваря -окончателно. Посетете магазина му срещу Руското училище на улица Державин, не точно срещу, а по-скоро по диагонал от другата страна на улицата -посока "Нептун". Телефона е 604-478. Със сигурност има отделни струни, надявам се и с оплетка (пиша това уточнение, защото в комлект метални струни, който бях купил от там -третата струна бе без оплетка -малко по-дебела от втората)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак съм аз :godbless:, може ли по-точно да обясните къде е магазинът зад хотел Черно Море, че за два часа обиколих всяка уличка и всяко ъгълче в радиус от три пресечки от хотела и не намерих музикален магазин... отидох там защото ми е по път, ако знаех, че ще се лутам толкова щях да потърся магазина на Канев... макар, че в районът на Нептун може и аз самия да се загубя :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
Пак съм аз :thumbs_up:, може ли по-точно да обясните къде е магазинът зад хотел Черно Море, че за два часа обиколих всяка уличка и всяко ъгълче в радиус от три пресечки от хотела и не намерих музикален магазин... отидох там защото ми е по път, ако знаех, че ще се лутам толкова щях да потърся магазина на Канев... макар, че в районът на Нептун може и аз самия да се загубя :huh:

Ами той не се забелязва лесно наистина пък и работното време е непостоянно.Аз често минавам оттам и винаги е затворен.магазин бордшоп ако го знаеш–точно до него–до паркинга,платения зад хотела.Улицата не знам как се казва,но е тази,която води към банята.Все пак можеш да провериш при Канев–там има.

П.С. Ако не можеш да намериш–аз ще смвеням струните на акустичната.трета е точно такава,каквато ти трябва,а са на не повече от три седмици–даже не са потъмнели.Пиши на лс и ще се видим да ти я дам.

Редактирано от pavkundrii
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря. тия дни ми е малко натоварено, но се надявам в скоро време да мога да отида до магазина на Канев да проверя, благодаря за предложението, ако нямат такава струна по единично ще се възползвам :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, благодаря на всички, най-накрая го намерих този магазин на Канев, много е хубаво самото магазинче, има всичко, струни насипно каквито ти сърце иска :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.