Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

на вашето внимание предлагаме идейките по-долу за слушане. Две от тях са правени със съфорумеца BaMnupa, с когото имам огромното удоволствие да правя музика и да се откозваме понякога.

Ето и първото предложение. Идеята е изцяло на BaMnupa, аз съм помагал тук-таме за аранжиментите:

Pathetic

Следващото парче е мое и е за друга цел:

Love_Dance

Ето още едно което записах акустично оня ден и е пак за друга цел:

Ballad_Song

Последното го правихме заедно с BaMnupa... идеята е негова. Аз аранжиментирах и миксирах... и други работи. Вокалите са на BaMnupa по моя препоръка. Той едва сега започва да се учи да пее... дано да съм му полезен:

1st

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

________________________________________________________________________________

___

Ще си позволя тук да попитам меломаните за едно парче, чието заглавие и изпълнители търся от много време, макар че имам някои предположения. Изсвирил съм мотивчето от припева на песента с клавиатурката тука:

Ne_znam

Моля ви кажете ми кое и на кого е това парче!!! Адски ме кефи... от малък!!!

Отговорено (Редактирано)

Еее, Ивооо ;) Пак ми напълни плейлиста с някакви неветроятни (грешката е вярна) звуци... Няма да правя анализи и разбори, за да обясня защо ме кефят всичките... Малко миди ми звучи първото, , ама май това му е чара, защото ме кефи най-много. :P

Между другото, вампира имал мнооооооооооооу як гласец :P Баш по мойта част звучи...

Редактирано от CorvusCorax
Отговорено

Благодаря за поощряването и от името на двамата.

@allegro

мерси човекоооо, хиляди благодарности!

@гарвана

да повечето са чисто миди звуци, записани колкото да не се загуби и деята!

ще пускам още... само време трябва...

@f1_sound

благодарим, ще има и още по-натам...

пояснение:

мислех да не се излагам ама айде... по-дбре е да не ви казвам как са записвани тея работи... с бас за 50 лв. и акустична китарка и микрофон за 10 лв. (от слушалки)...

Не искам и да си помислям как щяха да звучат с хубави инструменти и микрофони... И тях ще ги купя някой ден, хехехехе... аре

Отговорено

Понякога тия неща не са толкова важни!!!По важни са идеите.Пък и винаги когато решите можете да ги запишете в студио или да вземете добри инструменти само за записа!

Отговорено

Отдавна не си бях пускал този хит на John Farnham, сега ме подсетихте. :)

don_pepinio e прав - довършвайте, няма значение с какво записвате и т.н. Желязото се кове, докато е горещо! Или ви липсва стимул? :think:

• 3 weeks later...
Отговорено

adXok имаш идеи което е много добре

но определено не ги реализираш както трябва, може би трябва да се хванеш с други хора, които могат да реализират нещата

но все пак за тая цел има продуценти, инъче гладни ще измрат