adXok Публикувано Февруари 9, 2006 Публикувано Февруари 9, 2006 Здравейте, на вашето внимание предлагаме идейките по-долу за слушане. Две от тях са правени със съфорумеца BaMnupa, с когото имам огромното удоволствие да правя музика и да се откозваме понякога. Ето и първото предложение. Идеята е изцяло на BaMnupa, аз съм помагал тук-таме за аранжиментите: Pathetic Следващото парче е мое и е за друга цел: Love_Dance Ето още едно което записах акустично оня ден и е пак за друга цел: Ballad_Song Последното го правихме заедно с BaMnupa... идеята е негова. Аз аранжиментирах и миксирах... и други работи. Вокалите са на BaMnupa по моя препоръка. Той едва сега започва да се учи да пее... дано да съм му полезен: 1st ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ________________________________________________________________________________ ___ Ще си позволя тук да попитам меломаните за едно парче, чието заглавие и изпълнители търся от много време, макар че имам някои предположения. Изсвирил съм мотивчето от припева на песента с клавиатурката тука: Ne_znam Моля ви кажете ми кое и на кого е това парче!!! Адски ме кефи... от малък!!! Цитирай
allegro Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Здрасти, парчето, което търсиш се казва "You're The Voice" - изпълнява го John Farnham Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 (Редактирано) Еее, Ивооо Пак ми напълни плейлиста с някакви неветроятни (грешката е вярна) звуци... Няма да правя анализи и разбори, за да обясня защо ме кефят всичките... Малко миди ми звучи първото, , ама май това му е чара, защото ме кефи най-много. Между другото, вампира имал мнооооооооооооу як гласец Баш по мойта част звучи... Редактирано Февруари 9, 2006 от CorvusCorax Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 Браво,изкевих се на идейките ама що не ги довършите?Ще стане яко! Цитирай
adXok Отговорено Февруари 10, 2006 Автор Отговорено Февруари 10, 2006 Благодаря за поощряването и от името на двамата. @allegro мерси човекоооо, хиляди благодарности! @гарвана да повечето са чисто миди звуци, записани колкото да не се загуби и деята! ще пускам още... само време трябва... @f1_sound благодарим, ще има и още по-натам... пояснение: мислех да не се излагам ама айде... по-дбре е да не ви казвам как са записвани тея работи... с бас за 50 лв. и акустична китарка и микрофон за 10 лв. (от слушалки)... Не искам и да си помислям как щяха да звучат с хубави инструменти и микрофони... И тях ще ги купя някой ден, хехехехе... аре Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 Понякога тия неща не са толкова важни!!!По важни са идеите.Пък и винаги когато решите можете да ги запишете в студио или да вземете добри инструменти само за записа! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 Отдавна не си бях пускал този хит на John Farnham, сега ме подсетихте. don_pepinio e прав - довършвайте, няма значение с какво записвате и т.н. Желязото се кове, докато е горещо! Или ви липсва стимул? :think: Цитирай
LOE Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 adXok имаш идеи което е много добре но определено не ги реализираш както трябва, може би трябва да се хванеш с други хора, които могат да реализират нещата но все пак за тая цел има продуценти, инъче гладни ще измрат Цитирай
Recommended Posts