synchu Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 И пет про тула да имаш като не отбираш нема смисъл абе не спорим затва бре спорим за правото да си имаш ПроТуулз на общо основание... :read: хехехехеххехе :violin: Цитирай
antonium Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 И пет про тула да имаш като не отбираш нема смисъл е така ше научиш да отбираш. като немаш протулз как ше се научиш да отбираш? всеки има право да има к,вото си иска. кво значи тва в бг няма смисъл от протулз. що да няма? и аз имам приятел с протулз. той грам не мисли че няма смисъл от него Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 И пет про тула да имаш като не отбираш нема смисъл е така ше научиш да отбираш. като немаш протулз как ше се научиш да отбираш? всеки има право да има к,вото си иска. кво значи тва в бг няма смисъл от протулз. що да няма? и аз имам приятел с протулз. той грам не мисли че няма смисъл от него АБЕ! Исках да кажа че не про тула прай саунда Говоря за Бг Където записват на тулове разни псевдо микрофони и китари за 5 лева тук си купуват тулове да бачкат с реазон и лупове където конверторите немат смисъл ама ко разбирам аз Кво сте се захвалили с тея приятели с Тулове моята платка беше по скъпа от MOBOX и я предпочитам за една Месечина става въпрос Конвертори морвертори се в г....з Цитирай
synchu Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 Не бе никой не се хвали..спора е принципен....аз просто давам пример за това че и в БГ има хора, които притежават PT и нема лошо в т'ва. К'во ся като сме в БГ да не сме по-долу да го е... Ако искам ще събирам кинти сума ти време, ше си продам таратайката и ше си зема ПТ....друг е въпроса че не ми требва и нямам к'во да го правя Аз к'вот' си имам си ми стига. Само дето не щете да ми намерите Genelec монитори за 100 ле'а... :killyou: п.с. ама от Digi001 & 2 не е ....хахахаххаха Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 п.с. ама от Digi001 & 2 не е ....хахахаххаха Голем праз бе Цитирай
synchu Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 п.с. ама от Digi001 & 2 не е ....хахахаххаха Голем праз бе бтв...Голем праз > два по-малки праза... готина ти е картата много даже... ...и на мен тва ми е мисълта... Щото дай като сме в БГ, да джуркаме на AC'97 с L55 и Кремони...(не че има лошо 'секи почва отнякъде) аааа маха.... Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 п.с. ама от Digi001 & 2 не е ....хахахаххаха Голем праз бе бтв...Голем праз > два по-малки праза... готина ти е картата много даже... ...и на мен тва ми е мисълта... Щото дай като сме в БГ, да джуркаме на AC'97 с L55 и Кремони...(не че има лошо 'секи почва отнякъде) аааа маха.... аиде да ти дам моята и ми дай един мбокс ХА хахахах Цитирай
synchu Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 аиде да ти дам моята и ми дай един мбокс ХА хахахах :read: Аз к'вот' си имам си ми стига. Само дето не щете да ми намерите Genelec монитори за 100 ле'а... :killyou: Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 аиде да ти дам моята и ми дай един мбокс ХА хахахах :read: Аз к'вот' си имам си ми стига. Само дето не щете да ми намерите Genelec монитори за 100 ле'а... :killyou: КУПИ МИ КАРТОН ШЕ ТИ ГИ СЛЕПЯ И НАРИСУВАМ ЗА 1 ЛЪВ Цитирай
synchu Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 аиде да ти дам моята и ми дай един мбокс ХА хахахах :read: Аз к'вот' си имам си ми стига. Само дето не щете да ми намерите Genelec монитори за 100 ле'а... :killyou: КУПИ МИ КАРТОН ШЕ ТИ ГИ СЛЕПЯ И НАРИСУВАМ ЗА 1 ЛЪВ Готово!!! Сега ти го пращам лъва по факса Цитирай
synchu Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 На p.s. Ше ни изключат модераторите - да знайш :violin: Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 На p.s. Ше ни изключат модераторите - да знайш :violin: H IAHHAHAHAHHAHH ХАХхахахах Цитирай
phile Отговорено Ноември 23, 2004 Отговорено Ноември 23, 2004 п.с. ама от Digi001 & 2 не е ....хахахаххаха Голем праз бе vsqshtnost e ... ot Digi 001 .... dobre che i opraviha converteri vqv 002 che stavaha za smiah navsiakqde.... heheh Creamware izobshto ne e za podceniavane... A az naistina ne razbiram kakvo tolkova za PT .... hehehe che i za hardware govroite -- mi da ama ako ne e sqs HDAccel prosto niama smisql -- PT samia e pqlen bokluk v sravnenie sqs Logic ili sqs niakoi ot drugiteo hostove .... dobre che nai-nakraia napraviha i Virtual Instrument support che beshe napravo smeshno... hehehe midi editing .... nali ...... Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 25, 2004 Отговорено Ноември 25, 2004 Za men ProTools e tapo,po-dobre Nuendo,Logic ili DP. Цитирай
Recommended Posts