L.K. Публикувано Май 27, 2010 Share Публикувано Май 27, 2010 Откъде в София мога да си купя винтове за дърво 2,5 х 10мм с полусферична глава за закрепване на ключовете на китарата? Проверявал съм в Бриколаж и на Раковска/Сливница в добре заредения магазин за крепежни елементи. Някакви алтернативи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Май 27, 2010 Share Отговорено Май 27, 2010 Ако не си си харесал в Евтоболт.... лошо.Може да провериш по музикалните магазини, но не таи надежди.По-добре вземи нещо подобно от Евроболт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Май 27, 2010 Автор Share Отговорено Май 27, 2010 Не се стигна до харесване - нямат нищо на 2,5мм. Най-тънкото е 3мм, но ми идва дебело. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Май 27, 2010 Share Отговорено Май 27, 2010 В Бриколаж имаше даже на 2.0мм със заоблени главички, но са доста скрити из всичките "боклуци", рафтове, пликчета... Преди месеци, когато бях там, разглеждах над 40 минути докато ги открия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Май 27, 2010 Автор Share Отговорено Май 27, 2010 Пак ще ровя, значи. Не си ги изкупил, нали? За Бриколажа с/у Окръжна болница ли става въпрос? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Май 27, 2010 Share Отговорено Май 27, 2010 Хей, L.K.! Колко бройки ти трябват? К. Димитров Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Май 27, 2010 Автор Share Отговорено Май 27, 2010 6х2=12 Пиеш ли бира? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Май 27, 2010 Share Отговорено Май 27, 2010 Бели (Хром) стават ли? К. Димитров Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Май 27, 2010 Share Отговорено Май 27, 2010 При капъша със сигурност има златни, черни, бели по 50 ст. бройката взимал съм от там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Май 27, 2010 Автор Share Отговорено Май 27, 2010 Белите са най-добре, но за вехтата китара, на която ще ги завивам, всякакви стават. Вероятно ще има при Капъша - при него всичко има. Само дето паркирането там е кошмарно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Май 28, 2010 Share Отговорено Май 28, 2010 Хах, не помня да съм ги изкупил всичките от Бриколаж Eто за какви става въпрос в тази тема - жълтите при ключетата и пикграда, които доста бързо загубиха блясъка си, а и се оказаха доста меки и ако взимаш от същите (бяха май 20-ина в пликчето и илизаха под 50 ст. бройката) пробий първо отворите (ако липсват) с нормален винт или по-тънка бургийка. От Капъша съм взиал винтове от типа "фендерски" за пик-гард, които са по-дебели и дълги то търсените, а и в един съседн магазин, вносител на Фендер, последно бяха по 25 ст. същите. За толкова малки не съм проверявал. В крайна сметка, не-рядко и аз имам нужда точно от най-малките винтчета (по-малки от жълтите, за които споменах), които се ползват за ключовете и ако някой сподели доставчик, място или пък друго нещо, би било прекрасно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Packo Packomirov Отговорено Май 28, 2010 Share Отговорено Май 28, 2010 ..при Капъша мисля, че имаше винтчета и за ключове и за фендерски пикгард...провери там, ако случайно го уцелиш да е в магазина... :-) ..и както ти каза колегата по-горе, като ги завиваш, разпробии предварително малко отворче с шило или малка бургийка (1мм) за да не се изяде главата, че пак ще трябва да търсиш нови...казвам ти го от опит... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Май 29, 2010 Share Отговорено Май 29, 2010 Само 5 бройки налични намерих . Това май не е добре за теб, но ако ги искаш - имаш ги. К. Димитров Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Май 30, 2010 Автор Share Отговорено Май 30, 2010 Благодаря за готоността, БТ. Ще се поразтърся първо из гореизброените места. Обезателно първо ще разпробия отвори, че иначе мъка и за мен, и за винтчето. Магазинът - вносител на Фендер - РФ ли е или някой друг? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Май 31, 2010 Share Отговорено Май 31, 2010 ^Същият е, но тук има забрана да се споменава (правила). Пиши после какво се е случило и дали, и къде си открил винтчетата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts