peshoy2k Публикувано Февруари 7, 2006 Публикувано Февруари 7, 2006 вчера го пробвах и записах набързо тва http://www.cmusicforum.com/pi/demo-2.mp3 ма мн ме кефи , не е некво завъртяно, простичко е, ама мн ме радва _________________ Цитирай
goal Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 яко. и аз съм фен на absynth-а. защо обаче не го пуснеш като VSTi в някой сикуънсър, за да можеш да квантизираш после midi-тo. Цитирай
ecmjazz Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Хубаво ембиънтче се е получило ама колега, все пак не така - как не те е срам да използваш един от любимите ми пресети - Magnetic Ambi! Ааа, ма-ха!! Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 яко. и аз съм фен на absynth-а.защо обаче не го пуснеш като VSTi в някой сикуънсър, за да можеш да квантизираш после midi-тo. еми немах време, пък и тука с некви опции за пресемплиране на картата се омОтах здраво, вече незнам в какво темпо съм записвал изобщо ше го драсна на диск да видя че :think: трябва да попрочета и по тия хелпове мелпове :wall: ECM тенкс, ама нещо, както съм описал горе, оказва се че картата е пресемплирала май през цялото време и койзнае ква идиотщина слушате Вие Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Eeeeee, много яко Фен съм му Цитирай
Recommended Posts