Martinez Публикувано Февруари 6, 2006 Публикувано Февруари 6, 2006 Колеги става дума за една фигура на Александър Бахаров в "Пак ще се прегърнем" на ФСБ. В началото на инструменталната част след 2-я припев има една "slap" фигура която нещо ми се опъва. Фигурата се повтаря накрая на първите две завъртания на основната тема. Ако някой може да ми помогне със съвет ще съм му много благодарен. Цитирай
Geo Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Колеги става дума за една фигура на Александър Бахаров в "Пак ще се прегърнем" на ФСБ. В началото на инструменталната част след 2-я припев има една "slap" фигура която нещо ми се опъва. Фигурата се повтаря накрая на първите две завъртания на основната тема. Ако някой може да ми помогне със съвет ще съм му много благодарен. Качи парчето да го чуя. Цитирай
Martinez Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 Не знам как да я кача. Има я в дата-та, но забелязах че сайт-а е станал платен. Цитирай
Pinky Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Слушал съм това парче, даже помня, че ми беше от любимите на ФСБ, но не се сещам за каква фигура става въпрос. Аз самият никога не съм сядал да свиря ФСБ. Таблатура поне знаеш ли дали има някъде? Цитирай
Martinez Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 Слушал съм това парче, даже помня, че ми беше от любимите на ФСБ, но не се сещам за каква фигура става въпрос. Аз самият никога не съм сядал да свиря ФСБ.Таблатура поне знаеш ли дали има някъде? За съжаление не. Сигурен съм, че всички го знаете това парче. Цитирай
Martinez Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 (Редактирано) Намерх линк към парчето: но аз го махнах. Парчето се казва "Пак ще се прегърнем" Момчета, който копнал линка копнал, за да остане форума жив ще трябва линка към туй пиратското да изчезне. Които го имат да го разпростряняват на ЛС, но така насред форума открай време знаем, че не бива. Редактирано Февруари 15, 2006 от MDFk Цитирай
Geo Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Здрасти, Чух парчето.Фигурата е много проста и много мощна,но ние знаем,че втори като Бахаров няма. Не се сещам как да ти я обясня.Имаш ли идея? Цитирай
Martinez Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 (Редактирано) Фигурата е направо величествена. Чувам я че не е много трудна, но така перфектно е вплетена, че... И аз не се сещам как можеш да ми я разкажеш...Би могъл да я разпишеш по някакъв начин и да ми я пратиш на мейл. Или да ми я обясниш като структура - като идея... П.П. Бахаров наистина е уникален Редактирано Февруари 6, 2006 от Martinez Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 По тв. канал ММ2, по който дават само българска музика често го дават клипа на това парче и въпросния слап на Бахаров се вижда. Нищо, че е на клип, но може да ти помогне да придобиеш някаква визуална представа. Цитирай
Martinez Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 Ако искате да се полюбувате още на Ал. Бахаров чуйте и "Епизод от романтичен филм" Цитирай
Martinez Отговорено Февруари 8, 2006 Автор Отговорено Февруари 8, 2006 По-добре чуйте и 78 оборота!!! Здрасти, намери ли начин да ми разкриеш тайните на онази фигура Цитирай
Geo Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Просто не се сещам как да стане.Май единствено с видеозапис,но нямам камера.Ти от къде си? Цитирай
Bassbuzz Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Колеги става дума за една фигура на Александър Бахаров в "Пак ще се прегърнем" на ФСБ. В началото на инструменталната част след 2-я припев има една "slap" фигура която нещо ми се опъва. Фигурата се повтаря накрая на първите две завъртания на основната тема. Ако някой може да ми помогне със съвет ще съм му много благодарен. Актуална ли е нуждата от съвет.... все още? Ако е - ще се опитам.Много ми е интересно как ще ти го обясня - да обясняваш Бахаров с думи .... :think: Но ще пробвам доколкото мога - може и да излезе смешно :arrow: само кажи ! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Аре, тамън стана интересно. Напишете някой таб, или ноти и което е особено - с думи. Чак от камери няма нужда... П.П. На 02:50 и 03:05 дето е, нали? Цитирай
Recommended Posts