Valserp Публикувано Май 15, 2010 Публикувано Май 15, 2010 Един ден репетиране, фотоапарат и един идиот зад него. После малко едит - ето ти клип. Meshuggah го направиха, аз защо да не мога http://vbox7.com/play:2df63c8c Надявам се да ви хареса. Пък може и да кажете ако е/не е така Цитирай
Zlatanov Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 (Редактирано) Песента е супер яка, клипа само на моменти А девойката има много як глас... Една малка забележка... на места фразите преливат на места не... защо така? Едит: ето да се чувстваш обичан Редактирано Май 26, 2010 от Zlatanov Цитирай
Valserp Отговорено Май 26, 2010 Автор Отговорено Май 26, 2010 Мерси Фразите преливат само на места, защото това не е завършения вариант на песента. Корекцията е направена, ама много ме мързи да правя нова mp3-ка Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 страхотна работа много много ми хареса,само успехи пожелавам Цитирай
vanboy Отговорено Юни 4, 2010 Отговорено Юни 4, 2010 (Редактирано) Браво,страхотно!Много добре пее мадамата....еваларката!Китарите звучат добре,наситено(обаче има един момент,в който китарата се чува сама с вокала и е изместена доста вдясно-губи се баланса),а идеята е жестока!Клипа не е нещо уникално,но поне ви видяхме... Рядко изслушвам някоя музика или клип изцяло,но на този му видях края. Успехи! Редактирано Юни 4, 2010 от vanboy Цитирай
Sad But True Отговорено Юни 9, 2010 Отговорено Юни 9, 2010 Доста добре като за правено с подръчни средства, ама му трябва още малко работа. И момата пее добре. Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 Браво! Радва доста. Китарите - тежички и добра комбинация се е получила с тоя женския вокал. П.С. Само дано визията на момичето лъже, че нещо много поп-фолк ми навява. Да не вземе да се ориентира към "лекия жанр", че има хубав глас и ще е загуба да си похаби таланта с чалгия. Цитирай
Valserp Отговорено Юли 7, 2010 Автор Отговорено Юли 7, 2010 (Редактирано) Ми поп-фолк - поп-фолк, поне ще изкарва пари. Тъй като гледаде, ще продадем ли 100 албума? Редактирано Юли 7, 2010 от Valserp Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Хммм, то май вече и 10 албума да продадеш с не-чалга в чалгария си е постижение. Което е показателно за много неща тука. В чужбина има пазар за подобни неща като вашите. Защо някой ден да се продавате тука с чалгия и да си пилеете таланта? Като е за пари и е тук, накрая все така се случва... Цитирай
Wanted Отговорено Юли 9, 2010 Отговорено Юли 9, 2010 Брависимо !!!!! Супер сте!!!! Фенсъм ви вече ...ако имате участийце сфирнете едно бързо месеЖ! ша дода с голямото фото и ша ви нащракам !!! Офф----ех а как ми се свири точно таквозинка!!!! Цитирай
Valserp Отговорено Юли 9, 2010 Автор Отговорено Юли 9, 2010 (Редактирано) ^^ Благодаря за употребата на думата "талант" За щастие и двамата за момента си изкарваме парите другаде и правим музика, за да има къде да ги харчим ^ С удоволствие. Ще се мъчим да съберем група за поставяне на лайв-шоу, това е планът, ама трудна работа Особено с пианистите. Редактирано Юли 9, 2010 от Valserp Цитирай
Recommended Posts