Jump to content
Българският форум за музиканти

Да ви се похваля :))


Recommended Posts

Е новата песен на Алисия "ТВЪРДЕ ГРУБО ", голяма част от текста е мое дело. Тя е съавторска песен , а какво ще кажете...?

Чакам коментарчетата ви..както и приемам предложения ,но не за брак :)),

а евентоално да ви пиша текстове на потенциалните Ви бъдещи хитове.. :)

 

ЕТО Я И ПЕСЕНТА ..http://signal.bg/view_article.php?article_id=7372

Редактирано от РИМА
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

РИМА, лошо ми се стекоха обстоятелствата тия дни.

Тъкмо в една тема за Шоуто на Слави (което не гледам отдавна) си спомних с болезнена мъка колко ефирно време беше напълнено с въпросната Алисия (която също не слушам, но от шоуто разбрах, че съществувала).

Дори съм й гледала две парчета на живо в Шоуто (които не помня) - но освен че парчетата й са елементарни като самата нея, тя пее и фалшиво!

 

Не се притеснявай, 99.9% от 'колежките' й струват точно колкото нея, та не знам коя ми е най-представителна за мострен образец на кухавостта.

 

Прочетох и твоите стихчета с главни печатни буквички (сигурно и на ръка така ги пишеш).

Пишеш неграмотно и неритмично.

Темите и изразните ти средства са примитивни (но много подходящи за пиянски подвиквания "на маса").

Дължината на текстовете ти е досадна, има много повторения (но това ги прави разбираеми за футболисти и за средната българска "домакиня").

 

Извинявай, че ти попарвам поп-фолк ентусиазма, но в този форум въпросният стил не се радва на особено топъл прием.

 

Ако познаваш и други (буквално) ДИВИ от това поприще, предай им, че колкото по-малко се изявяват, толкова по-умни изглеждат.

:D

 

П.П. Можеш да използваш някои ресурси в интернет, за да понаучиш български език.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Тц! :greenangel: Нищо подобно не съм направила... То се реже главата на някой, дето я има.

Фантомните усещания за 'глава' не се поддават на интервенции - ни оперативни, ни словесни. :tomato:

 

Що, нима се е замислила в другата тема, като @Fallenblood я е поднесъл по пързалката със страхотния текст за "тунингованата гълъбица"? (А регистрацията пернишка ли е, че забравих да попитам? Или номерът е платен и на него пише BG BOSS?)

 

ПО-КАЗА

НАЙ-КАЗА

ПРИРОДЕН ГАЗ... :girl_cray2:

АК-АК - от мерак...

-----------

К'ви текстове, к'ви хитове, к'ви пет лева?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Благодаря , за "милите " думи .

Все пак жанра ограничава стила ми на писане , съгласете се че не мога да напиша поп- фолк текст с думи подходящи за метал ,джаз, поп ...и др. Малко са "певиците" на фолка който си помнят текстовете (Лъжа е..., лъжа е ...Нали лесно запеваемо е ? ) елементарните думи продават.

За това тук нямам намерение да публикувам стойностните си творения ( все пак имам и такива ), а само тези който съм написала буквално за 2 минути ,но това е мой а не ваш проблем .

Вие реално съдите за мен от това което виждате (чалгарството), и коментара ви е уместен, и само доказа че съм се справила отлично.

Да извинете ме , наистина допускам правописни грешки пишейки на компютър , но пак е мой проблем .

Дразни ли ви ..?

ПРОСТО НЕ ЧЕТЕТЕ !!!

Но любопитството е голяма работа , и в повечето случай води до завист.

 

P.S.

Важно е човек да има мечти и да ги следва , аз последвах моята правейки нещо което да забавлява хората , независимо от това кой колко умствен багаж притежава.

Много прости хора е имало в миналото ни , има ги и днес , ще ги има и утре...

Много велики имена в историята доказват ,че и невежия може да се окаже голям талант , и да остави нещо след себе си.

Редактирано от РИМА
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щях и да пропусна тези творения, ако темата беше озаглавена "Текстове за поп-фолк" (вместо "Да ви се похваля...") А и човек се хвали със стойностни неща, аз отде да знам Вие кое натоварвате със смисъл и стойност? Така сте го написали, така Ви го казвам!

 

Завист? :)

(Както казваше един друг стойностен "творец" Къци Вапцаров: Имаме играч познал верния отговор!)

 

Я сега да видим тая клавиатура колко грешки е направила "на своя глава".

Ще маркирам само правопис и пунктуация, за машинописен стандарт не съм споменавала досега, няма и да го правя.

Благодаря _ за "милите " думи .

Все пак жанрът (подлог в изречението) ограничава стила ми на писане , съгласете се, че не мога да напиша поп- фолк текст с думи, подходящи за метъл (понеже говорим за музикален стил, а не за периодичната таблица на Менделеев) ,джаз, поп ...и др. Малко са "певиците" на фолка които (множествените числа в българския език не се пишат с й) си помнят текстовете (Лъжа е..., лъжа е ...Нали, лесно запеваемо е ? ) Елементарните думи продават.

За_това ("затова" се пише слято) тук нямам намерение да публикувам стойностните си творения ( все пак имам и такива ), а само тези които (Това пак ли е от клавиатурата?) съм написала буквално за 2 минути ,но това е мой, а не ваш проблем .

Вие реално съдите за мен от това което виждате (чалгарството) и коментарът ви е уместен, и само доказа, че съм се справила отлично.

Да, извинете ме , наистина допускам правописни грешки, пишейки на компютър , но пак е мой проблем .

Дразни ли ви ..?

ПРОСТО НЕ ЧЕТЕТЕ !!!

Но любопитството е голяма работа , и в повечето случаИ (Пусто множествено число, ако умните и стойностни разсъждения не Ви бяха подвели, може би щяхте да го улучите!) води до завист.

 

P.S.

Важно е човек да има мечти и да ги следва , аз последвах моята, правейки нещо, което да забавлява хората , независимо от това кой колко умствен багаж притежава.

Много прости хора е имало в миналото ни , има ги и днес , ще ги има и утре...

Много велики имена в историята доказват ,че и невежият може да се окаже голям талант , и да остави нещо след себе си.

 

С риск да Ви разочаровам, мечтата Ви да забавлявате простолюдието не поражда у мен завист. Но щом Вие искате тази среда да Ви оцени, не знам защо предпочетохте да я търсите тук...

 

Просто се сещам (примерно) за един таксиметров шофьор, който трябваше да ме откара донякъде. Не спря да пуши в колата си, беше пуснал едно "забавно" радио (по Вашите критерии), а на едно кръстовище при зелен светофар, докато цялата колона се движеше, той засече двама, престрои се в съседна лента, изравни си "гълъбицата" с друго такси, спря, отвори прозореца и цветисто започна да псува колегата си, с който за нещо се били скарали преди два дни.

 

Той би Ви оценил по достойнство.

 

Аз не съм дорасла до това ниво.

 

-----

А вчера беше Св. Св. Кирил и Методий, като се понаучите да пишете, драснете два реда от "стойностните" (дето не се помнят/продават лесно и щели да препълнят RAM-а на 'Алисиите'...) :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.