РИМА Публикувано Май 11, 2010 Публикувано Май 11, 2010 (Редактирано) Е новата песен на Алисия "ТВЪРДЕ ГРУБО ", голяма част от текста е мое дело. Тя е съавторска песен , а какво ще кажете...? Чакам коментарчетата ви..както и приемам предложения ,но не за брак ), а евентоално да ви пиша текстове на потенциалните Ви бъдещи хитове.. ЕТО Я И ПЕСЕНТА ..http://signal.bg/view_article.php?article_id=7372 Редактирано Май 11, 2010 от РИМА
Baby Thomas Отговорено Май 11, 2010 Отговорено Май 11, 2010 Първо евентОално се научи да пишеш грамотно...
Angelina Sekulova Отговорено Май 11, 2010 Отговорено Май 11, 2010 РИМА, лошо ми се стекоха обстоятелствата тия дни. Тъкмо в една тема за Шоуто на Слави (което не гледам отдавна) си спомних с болезнена мъка колко ефирно време беше напълнено с въпросната Алисия (която също не слушам, но от шоуто разбрах, че съществувала). Дори съм й гледала две парчета на живо в Шоуто (които не помня) - но освен че парчетата й са елементарни като самата нея, тя пее и фалшиво! Не се притеснявай, 99.9% от 'колежките' й струват точно колкото нея, та не знам коя ми е най-представителна за мострен образец на кухавостта. Прочетох и твоите стихчета с главни печатни буквички (сигурно и на ръка така ги пишеш). Пишеш неграмотно и неритмично. Темите и изразните ти средства са примитивни (но много подходящи за пиянски подвиквания "на маса"). Дължината на текстовете ти е досадна, има много повторения (но това ги прави разбираеми за футболисти и за средната българска "домакиня"). Извинявай, че ти попарвам поп-фолк ентусиазма, но в този форум въпросният стил не се радва на особено топъл прием. Ако познаваш и други (буквално) ДИВИ от това поприще, предай им, че колкото по-малко се изявяват, толкова по-умни изглеждат. П.П. Можеш да използваш някои ресурси в интернет, за да понаучиш български език.
Coprophagus Отговорено Май 11, 2010 Отговорено Май 11, 2010 Малеее Angelina, направо и резна главата през кръста
Angelina Sekulova Отговорено Май 11, 2010 Отговорено Май 11, 2010 ^ Тц! Нищо подобно не съм направила... То се реже главата на някой, дето я има. Фантомните усещания за 'глава' не се поддават на интервенции - ни оперативни, ни словесни. Що, нима се е замислила в другата тема, като @Fallenblood я е поднесъл по пързалката със страхотния текст за "тунингованата гълъбица"? (А регистрацията пернишка ли е, че забравих да попитам? Или номерът е платен и на него пише BG BOSS?) ПО-КАЗА НАЙ-КАЗА ПРИРОДЕН ГАЗ... АК-АК - от мерак... ----------- К'ви текстове, к'ви хитове, к'ви пет лева?
РИМА Отговорено Май 12, 2010 Автор Отговорено Май 12, 2010 (Редактирано) Благодаря , за "милите " думи . Все пак жанра ограничава стила ми на писане , съгласете се че не мога да напиша поп- фолк текст с думи подходящи за метал ,джаз, поп ...и др. Малко са "певиците" на фолка който си помнят текстовете (Лъжа е..., лъжа е ...Нали лесно запеваемо е ? ) елементарните думи продават. За това тук нямам намерение да публикувам стойностните си творения ( все пак имам и такива ), а само тези който съм написала буквално за 2 минути ,но това е мой а не ваш проблем . Вие реално съдите за мен от това което виждате (чалгарството), и коментара ви е уместен, и само доказа че съм се справила отлично. Да извинете ме , наистина допускам правописни грешки пишейки на компютър , но пак е мой проблем . Дразни ли ви ..? ПРОСТО НЕ ЧЕТЕТЕ !!! Но любопитството е голяма работа , и в повечето случай води до завист. P.S. Важно е човек да има мечти и да ги следва , аз последвах моята правейки нещо което да забавлява хората , независимо от това кой колко умствен багаж притежава. Много прости хора е имало в миналото ни , има ги и днес , ще ги има и утре... Много велики имена в историята доказват ,че и невежия може да се окаже голям талант , и да остави нещо след себе си. Редактирано Май 12, 2010 от РИМА
Angelina Sekulova Отговорено Май 12, 2010 Отговорено Май 12, 2010 Щях и да пропусна тези творения, ако темата беше озаглавена "Текстове за поп-фолк" (вместо "Да ви се похваля...") А и човек се хвали със стойностни неща, аз отде да знам Вие кое натоварвате със смисъл и стойност? Така сте го написали, така Ви го казвам! Завист? (Както казваше един друг стойностен "творец" Къци Вапцаров: Имаме играч познал верния отговор!) Я сега да видим тая клавиатура колко грешки е направила "на своя глава". Ще маркирам само правопис и пунктуация, за машинописен стандарт не съм споменавала досега, няма и да го правя. Благодаря _ за "милите " думи .Все пак жанрът (подлог в изречението) ограничава стила ми на писане , съгласете се, че не мога да напиша поп- фолк текст с думи, подходящи за метъл (понеже говорим за музикален стил, а не за периодичната таблица на Менделеев) ,джаз, поп ...и др. Малко са "певиците" на фолка които (множествените числа в българския език не се пишат с й) си помнят текстовете (Лъжа е..., лъжа е ...Нали, лесно запеваемо е ? ) Елементарните думи продават. За_това ("затова" се пише слято) тук нямам намерение да публикувам стойностните си творения ( все пак имам и такива ), а само тези които (Това пак ли е от клавиатурата?) съм написала буквално за 2 минути ,но това е мой, а не ваш проблем . Вие реално съдите за мен от това което виждате (чалгарството) и коментарът ви е уместен, и само доказа, че съм се справила отлично. Да, извинете ме , наистина допускам правописни грешки, пишейки на компютър , но пак е мой проблем . Дразни ли ви ..? ПРОСТО НЕ ЧЕТЕТЕ !!! Но любопитството е голяма работа , и в повечето случаИ (Пусто множествено число, ако умните и стойностни разсъждения не Ви бяха подвели, може би щяхте да го улучите!) води до завист. P.S. Важно е човек да има мечти и да ги следва , аз последвах моята, правейки нещо, което да забавлява хората , независимо от това кой колко умствен багаж притежава. Много прости хора е имало в миналото ни , има ги и днес , ще ги има и утре... Много велики имена в историята доказват ,че и невежият може да се окаже голям талант , и да остави нещо след себе си. С риск да Ви разочаровам, мечтата Ви да забавлявате простолюдието не поражда у мен завист. Но щом Вие искате тази среда да Ви оцени, не знам защо предпочетохте да я търсите тук... Просто се сещам (примерно) за един таксиметров шофьор, който трябваше да ме откара донякъде. Не спря да пуши в колата си, беше пуснал едно "забавно" радио (по Вашите критерии), а на едно кръстовище при зелен светофар, докато цялата колона се движеше, той засече двама, престрои се в съседна лента, изравни си "гълъбицата" с друго такси, спря, отвори прозореца и цветисто започна да псува колегата си, с който за нещо се били скарали преди два дни. Той би Ви оценил по достойнство. Аз не съм дорасла до това ниво. ----- А вчера беше Св. Св. Кирил и Методий, като се понаучите да пишете, драснете два реда от "стойностните" (дето не се помнят/продават лесно и щели да препълнят RAM-а на 'Алисиите'...)
Recommended Posts