Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Може би е малко късно да се занимаваш на 17 години за професионалист
Тъй, тъй. :rolleyes:

Имаше една приказка : "Млади, защо сте млади, като проповядвате консервативните приказки на бабите си...". И те така.

• 3 weeks later...
Отговорено

Докато си се ровех из фейсбук се сетих за тази тема и как беше при мен преди време. Може би това, че те е "страх", може да е защото ти е малък диапазона. Усещаш едно такова напрежение, нали? Може да е просто, защото си напрягаш гласа да стигнеш тона, а още да не можеш.

• 8 months later...
Отговорено

Здравейте! Аз имам същия проблем като на sisito7b.Аз съм момче на 14 години и също се опитвам да пея.Някой може ли да ми даде съвет или някакви насоки как да си отворя гласа?

Отговорено

Абе аз като се сетя какви неща се чуваха от мене като се опитвах да пея на 13-14 години..

Действайте, упражнявайте се.. Няма невъзможни неща, стига да искате : )

• 1 month later...
Отговорено

Здравейте и аз съм се замислила за вокален педагог. На 25 съм от София пея в хор, но някак не си чувам гласа ,а и на запис меко казано не ми харесва.Като пея ми се струва , че е на нос .Не се чува чисто дайте съвети .И още един въпрос ,гласа в хора който ми определиха е сопран ,но аз пея от много нисък до много висок тон това възможно ли е ?

Отговорено

Аз съм на 24 и съм пял в хор и група в тийнейджърските си години.Сега продължавам да пея доста,ходя на кароке и т.н ;) Който трябва ще ме разбере.Проблема ми е ,че по същия начин не винаги успявам да разгърна гласа си ,за да изпея качествено една песен.Отделно при мен се получи не много добър преход с гласа и промените в него.Другият ми проблем ,е че не мога да преценя какъв е гласът ми и кои песни подхождат и кои е по-добре да не пея(а аз харесвам предимно трудни и малко над възможностите ми,вероятно ;) Другото за което пиша е да подкрепя момичето ,което е започнало темата-чух записа ти,имаш много работа ,но с много труд ще успееш!Не се предавай,имаш основното!

Отговорено

Здравейте, vanesa и Antonivo.

Ако още имате нужда от консултация или някой, с когото да поговорите по въпросите, които ви вълнуват, обадете се :).

Вяра (skype: this_little_bird)