Viara Ivanova Отговорено Ноември 2, 2011 Отговорено Ноември 2, 2011 Може би е малко късно да се занимаваш на 17 години за професионалист Тъй, тъй. Имаше една приказка : "Млади, защо сте млади, като проповядвате консервативните приказки на бабите си...". И те така. 1 Цитирай
Emanuil Отговорено Ноември 4, 2011 Отговорено Ноември 4, 2011 Да, това със закъснелите 17-годишни е бая голяма глупост. Цитирай
.D.A.N.I.E.L. Отговорено Ноември 20, 2011 Отговорено Ноември 20, 2011 Докато си се ровех из фейсбук се сетих за тази тема и как беше при мен преди време. Може би това, че те е "страх", може да е защото ти е малък диапазона. Усещаш едно такова напрежение, нали? Може да е просто, защото си напрягаш гласа да стигнеш тона, а още да не можеш. 1 Цитирай
Nati Chenkova Отговорено Ноември 23, 2011 Отговорено Ноември 23, 2011 Здрасти и аз съм на 13 и мога да ти предложа да отидеш в Монтфиз вокални школи аз съм там и е прекрасно ето и линк : http://www.montfiz.com/vokalni-shkoli обади им се нищо,че записване то е свършило :thumbs_up: :thumbs_up: Цитирай
Petarchy Отговорено Юли 30, 2012 Отговорено Юли 30, 2012 Здравейте! Аз имам същия проблем като на sisito7b.Аз съм момче на 14 години и също се опитвам да пея.Някой може ли да ми даде съвет или някакви насоки как да си отворя гласа? 1 Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Август 2, 2012 Отговорено Август 2, 2012 Абе аз като се сетя какви неща се чуваха от мене като се опитвах да пея на 13-14 години.. Действайте, упражнявайте се.. Няма невъзможни неща, стига да искате : ) 1 Цитирай
vanesa Отговорено Септември 7, 2012 Отговорено Септември 7, 2012 Здравейте и аз съм се замислила за вокален педагог. На 25 съм от София пея в хор, но някак не си чувам гласа ,а и на запис меко казано не ми харесва.Като пея ми се струва , че е на нос .Не се чува чисто дайте съвети .И още един въпрос ,гласа в хора който ми определиха е сопран ,но аз пея от много нисък до много висок тон това възможно ли е ? 1 Цитирай
Antonivo Отговорено Септември 9, 2012 Отговорено Септември 9, 2012 Аз съм на 24 и съм пял в хор и група в тийнейджърските си години.Сега продължавам да пея доста,ходя на кароке и т.н Който трябва ще ме разбере.Проблема ми е ,че по същия начин не винаги успявам да разгърна гласа си ,за да изпея качествено една песен.Отделно при мен се получи не много добър преход с гласа и промените в него.Другият ми проблем ,е че не мога да преценя какъв е гласът ми и кои песни подхождат и кои е по-добре да не пея(а аз харесвам предимно трудни и малко над възможностите ми,вероятно Другото за което пиша е да подкрепя момичето ,което е започнало темата-чух записа ти,имаш много работа ,но с много труд ще успееш!Не се предавай,имаш основното! 1 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 11, 2012 Отговорено Септември 11, 2012 Здравейте, vanesa и Antonivo. Ако още имате нужда от консултация или някой, с когото да поговорите по въпросите, които ви вълнуват, обадете се . Вяра (skype: this_little_bird) Цитирай
Recommended Posts