Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Престраших се да пусна едно мое нещо , което всъщност е клавирът към бъдещото парче (за което се надявам, че скоро ще бъде записано с китарите, вокалите и барабаните). Целта ми е не да се похваля (даже малко ме е срам), но вашите мнения са важни, за да знам какво мога да подобря в "нещото" на тоя етап.

Ето линк към композицията...

Редактирано от CorvusCorax
Отговорено

Аааа, без скубане моля :)

Пропуснах да кажа, че за звука на "нещото" (е не мога да го нарека парче още) голяма заслуга има и съфорумеца DJ Alex, за което много благодаря:greenangel:

Отговорено

За сега няма да коментирам - ще изчакам като се миксне с останалите инструменти и вокалите. Доста е обещаващо :greenangel:

Отговорено

всичко ново е добре забравено старо... или с други думи (не че се хваля де :D ) ама съм връзкар и това съм го чувал преди доста време :headbang:

Отговорено

Като гледам линка, ти май ми го показа преди време, докато говорихме в ICQ (разговора за анализа на фолклорната творба или някой друг), но не съм изказвал мнение, по мои спомени. Та чул съм го и сега казвам: Присъединявам се към останалите. Идейно е и мисля, че има добре обрисувана атмосфера. :headbang:

Отговорено

Очаквайте скоро... :godbless:

...БТВ, Alexi_Laiho, ти пък къде си го чул? Не помня да съм ти пращал? :think:

...Чакам и забележки и съвети какво да променя...

Отговорено

Alexi_Laiho, ще проуча аз кое е другарчето, та да си го наема за импресарио :dance:

dark, имам, и то най-страхотните музиканти на света! (поне аз така мисля, много им се радвам).