zanev 70 Публикувано Май 8, 2010 Публикувано Май 8, 2010 ... ето на какво попаднах случайно ..... предполагам че е нещо като реклама но е забавно , особено за онези живи , които още си спомнят Dokken ... много време мина от тогава .. в скоро време ако се съберат феновете на Dokken ще е като около 9 май събирането на ветераните от отечествената война само че без медалите .. през далечната 1985 медали нямаше .. само метали .. боже само една буква е разликата уж .. .... айде живи и здрави и се забавлявайте повече . Цеко Цитирай
zeratuL_x Отговорено Май 10, 2010 Отговорено Май 10, 2010 Хах,това е реклама на антивирусна програма и според мен е излючително зле измислена! Protect your chicken from Dokken Цитирай
Heartman Отговорено Май 11, 2010 Отговорено Май 11, 2010 (Редактирано) Мега тъпа реклама наистина. Ето го и продължението. CHI.VS.DOK - Allow BTW - миналата година ги гледах в Ловеч и си бяха екстра бандата,само Дон вече не пее като едно време. Редактирано Май 11, 2010 от Heartman Цитирай
black_waltz Отговорено Май 11, 2010 Отговорено Май 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VRnPbSKUMEs...feature=related Много дебилни са тия реклами, може би в това им е чара Цитирай
valitchy Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 ..... не беше чак толкова отдавна, хайде сега и аз съм от "живите очевидци" и все още слушам тази музика с удоволствие, Dokken са ми голяма слабост, 10х за рекламите, добре са си прекарали момчетата, ех, защо не бях на мястото на пиленцето Цитирай
Recommended Posts