mmanson Публикувано Февруари 4, 2006 Share Публикувано Февруари 4, 2006 Здравейте , утре или вдругиден най-вероятно ще ходя в Благоевград , така че моля ви помогнете ми в избора на китара до 700 лв , която знаете че я има в наличност . благодаря . аз не разбирам много и не мога да различа коя е добра и коя не е , така че ви моля да ме упътите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 за какво трябва все еднакви теми да пускаш.... отиди с някой,който разбира от китари и пробваш и решаваш. много сложно... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mmanson Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2006 за какво трябва все еднакви теми да пускаш.... отиди с някой,който разбира от китари и пробваш и решаваш. много сложно... а бе ти не можеш лид а разбереш че там съм сам бе .!!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kelly Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 явно не мога бе !!! в краен случай питай продавачите или най-добре като се научиш да различаваш добрите от лошите китари тогава си купувай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mmanson Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2006 еми как да се науча ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 Лека му пръст на тоя форум! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 Нещо не ви разбирам - момчето ви моли да му помогнете, а вие се държите все едно ви е скочил на веждите. Пич, аз не мога да ти помогна особено, но моята китара я взех за 350 кинта и е доста сносна, така че за 700 щше си намериш добра, ма не знам защо знаещите тука се крият нещо. Поздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 (Редактирано) http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=7934 :read: тая тема си я пуснал ти само преди няколко дена, човек! И вътре всички сме се разписали надълго и нашироко! Не искам да се заяждам, ама... Добре, ясна, решил си че ще купуваш Ibanez от Икономов...отиваш в Благоевград, нямаш човек който да разбира...тогава единственото което ти остава е да разчиташ на слуха си, усещанията си /удобна ли ти е китарата и т.н./ и на продавача, който доколкото се разбра е човек, готов да помогне /за разлика от повечето с неговата професия/ + всичко останало, 700лв и Ibanez са два факта, които предполагат че няма да се минеш, каквото и да избереш! Повече надали някой може да ти помогне с писане по темата! Избора е твой, enjoy the moment и тва е! Редактирано Февруари 4, 2006 от Burton Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 Е, драги mmanson, там наистина доста хора са ти отговорили, така че няма от какво да се оплакваш. А и щом Ибанец ще купуваш, няма много къде да сбъркаш Успех. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 (Редактирано) Дай още малко и си вземи RG370 или RG350, послушай ме .........Успех!!! Ако трябва поискай на някой на заем , един път се купува китара ............ Редактирано Февруари 4, 2006 от DeathZone Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 чувал съм, че в икономов са хора продавачите ама по-скоро хората се дразнят защото първата ти китара е 700 лева, ние започваме с дъски по 100-200 лева (200 максимум). ама наистина в крайна сметка е по-изгодно да започнеш от китара от среден/висок клас и да не я трошиш, а да я водиш на майстор, от колкото да започнеш с китара за 150, после за 500, после за 1000 и т.н. ама няма кой да се замисли обаче сериозно внимавай за китарата дали ти е удобен на пипане грифа (те ибанците по принцип са си удобни ама не знам на какво ще попаднеш) и ако няма да ползваш тремоло/флойд си потърси китарка без от по-високо качество успех с покупката! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobalan Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 може би в крайна сметка човека се опитва да си наеме човек, който да му избере китара? Аз предлагам разбиращите от китари да си обявят цена на времето и той да си избере кого да заведе в Благоевград и да му избере китара. Аз не разбирам много от китари, затова ще предложа по-ниска цена за начало - 22.50лв на час, ако отидем и се върнем за 5 часа за около 110лв ще му се върже избора на китара. Но пак предупреждавам, че има по-големи разбирачи от мен, да си казват цените! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 ако още някой пусне такава тема ще е за първи път както каза колегата - лека му пръст на форума алоооо модраторите Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobalan Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 ако още някой пусне такава тема ще е за първи път <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_smile.png" alt=":)"> както каза колегата - лека му пръст на форумаалоооо модраторите ти не викай ало, ами помогни на човека - верно че по-скъпо ще му излезе да идва да те събира от морето, ама все пак.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mmanson Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2006 Дай още малко и си вземи RG370 или RG350, послушай ме .........Успех!!! Ако трябва поискай на някой на заем , един път се купува китара ............ колко струват тези модели ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts