mmanson Публикувано Януари 30, 2006 Публикувано Януари 30, 2006 искам да попитам каква китара ми preporycchvate да си взема . разполагам с 700 лв . От къде и т.н. Много ще съм ви благодарен ... Знам че има подобни теми , но не можах да харесам и за това искам пак вашия отговор. Благодаря Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 Каква музика искаш да свириш? Цитирай
jFog Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 със сем'стотин пари може да се обурудваш доста прилично и класичски ( ако пазаруваш на старо и с вкус) най важното е да не бързаш и да пробваш. Цитирай
AorA_Bass Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 Ае щом ще даваш толкова пара за китарца наи-добре си вземи нещо новичко с тиа парички доста красиво нщо ше си купиш... Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 аз ако бях веднага събирам още 80 лева и тичам до рф да взема jackson js35kv,ако не са свършили... Цитирай
Kelly Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 пич,за кво трябва някой да ти препоръчва.......излизаш цял ден по музикалните магазини и пробваш,пробваш докато не кажеш "Тя е!" стига с тея теми вече.... модераторите да вземат да направят раздел "Какъв инструмент да си купя" ........... Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 (Редактирано) ако пренабрегна влечението си към Джаксъните, препоръчвам Yamaha 420s мисля че беше модела - много добра китара със секси флойд и готин гриф, струва някаде към 700лв ЕДИТ: сега видях какво е писала колежката Jalene, ами права, но ако не свириш от дълго и не си имал възможност да подрънкваш на хубави китари едвали ще направиш разлика между грифа на скуаер примерно и на дсжаксън за 1000лева...бе ако имаш някои познат дет е по-напред с материала забери го да пробва и готово, нии тук само се опитваме да те насочим към нещо добро, да стесним кръга изборът си е твой, дано си купиш най-подходящата за теб китара Редактирано Януари 30, 2006 от Alexi_Laiho Цитирай
mmanson Отговорено Януари 30, 2006 Автор Отговорено Януари 30, 2006 ми да още не съм свирил на хубава китара. Всащност съм свирил само на 2 ел. китари ... 1-та е fender stratocaster ( наи-малко от преди 20 год ) и някво жалко подобие на Fender ... така че искам да ви попитам коя китара според вас е наи хубава до 700 лв. Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица! Цитирай
Hantov Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 ми да още не съм свирил на хубава китара. Всащност съм свирил само на 2 ел. китари ... 1-та е fender stratocaster ( наи-малко от преди 20 год ) и някво жалко подобие на Fender ... така че искам да ви попитам коя китара според вас е наи хубава до 700 лв. Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица! Къде го намери тоя страт на 20 години? Та ти си свирил на КИТАРАТА. Цитирай
kazimbutt Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 ми да още не съм свирил на хубава китара. Всащност съм свирил само на 2 ел. китари ... 1-та е fender stratocaster ( наи-малко от преди 20 год ) и някво жалко подобие на Fender ... така че искам да ви попитам коя китара според вас е наи хубава до 700 лв. Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица! Къде го намери тоя страт на 20 години? Та ти си свирил на КИТАРАТА. Определено! То двайсетгодишен Стратокастер си е реликва! Цитирай
Lord_Bad Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 Ако верно си свирил на 20-годишен Фендър Страт не бих казал че не си свирил на хубава китара... Цитирай
Child^in^Time Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 ми да още не съм свирил на хубава китара. Всащност съм свирил само на 2 ел. китари ... 1-та е fender stratocaster ( наи-малко от преди 20 год )... и викаш въобще не си свирил на свестна китара ...ти вече си пробвал една от най-добрите Цитирай
mmanson Отговорено Януари 31, 2006 Автор Отговорено Януари 31, 2006 не мога да кажа че старата е лоша китара, но просто е вече много стара. Не вади хубав звук, тежи около 7 кг, има 2 адаптера и като цяло е зле според мен ... Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица! Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 Един подхвърли нещо за някакъв страт и всички предават нататък. Може наистина да не е бил хубав, да е бил правен в китай и на 20 години да е изгнил... Вземи някой с теб - китарист от поне 5 години - да ти я избере. Това според мен изчерпва темата. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 Вземи някой с теб - китарист от поне 5 години - да ти я избере. Това според мен изчерпва темата. абсолютно Цитирай
Recommended Posts