bulby Публикувано Май 6, 2010 Публикувано Май 6, 2010 Castles Made of Sand Един плах опит от преди няколко седмици, най-накрая се престраших да го пусна. Свиренето и текста ги омазах юнашки, ама пред камерата всеки път се спичам, тъй че толкова засега Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 (Редактирано) Човече, страшно е! Изключително много ми хареса, а това че заби на едно място няма никакво значение, при изпълнение като твоето(пък и според мен е нещо абсолютно нормално и човешко). Поздравления! П.П Каква е китарата? Редактирано Май 6, 2010 от CursedSoul Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 ЕВАЛА! Ей,съвсем си мислех,че остана само метъл и чалга,но не би , Браво,Човеко!! Цитирай
Heartman Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 Разкошно!!! Супер готин звук!И китарата си я бива и певеца и микрофона! Цитирай
bulby Отговорено Май 7, 2010 Автор Отговорено Май 7, 2010 CursedSoul - Китарата е японска Yamaha SA950. Цитирай
ultramega Отговорено Май 14, 2010 Отговорено Май 14, 2010 Много ми хареса. Браво! Може би трябваше поне още един опит да направиш за по малко грешки. хареса ми и клипчето... има атмосфера някак си. Не като видео от спалнята със камера за скайп(макар че може и да е точно такова) Само защо се криеш зад микрофона не знам. Цитирай
Adversarius Отговорено Май 14, 2010 Отговорено Май 14, 2010 Да, нещо микрофона пречи да виждаме страхотния изпълнител. Може и да е нарочно. Звука е екстра балансиран между глас и китара, макар че на места китарата малко кух звук има (но сигурно щото си е hollow body). Цитирай
JD Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Много готин китарен саунд. Присъствие си се усеща в пеенето и всичко, евала Цитирай
Recommended Posts