synchu Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Ъхъ, само дето МЕ50 звучи доста добре по-принцип.... Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Аз имах мерак за GT-6, доколкото видях ME-50 също има COSM. След като го чух изводът ми беше прост - мога да имам подобен резултат ползвайки mt-2 и един малко по-мек ефект като od1 и ревърб + дилей от звуковата ми карта. Разбира се трябва да добавя и едно wah. Има обаче две неща които ме спират да инвестирам в такова животно. Първото е, че имаше доста неприятни артефакти в звука (щом жена ми го забеляза, значи работата е зле) и второ аз съм пълен аматъор - преди десетина години имахме група и свирехме през вечер заедно, сега ми се случва да подрънкам самотно веднъж на 6 месеца - просто няма смисъл да хвърлям пари за такова нещо. Но тези неща надали имат значение. Вамп-а като за парите си (около 320 лв) е доста приемлива играчка Лично мнение - не ангажирам никого с него Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 http://www.cmusicforum.com/dimitar/ImoproV...nNewSong-01.mp3 зоом 505 Цитирай
synchu Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Ъхъ II Много си прав ВАмп 2 е абсолютно приличен за парите си даже повече от приличен!!! Аз съм с GT6, но съм пробвал няколко пъти и МЕ33 и МЕ50 (по доста време). И двата принципно имат доста повече звуци отколкото можеш да докараш с МТ2 (който аз не харесвам), но всичко е въпрос на персонален вкус (пък и на малко настройки хехехехе ) Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Nalbantov Пълниш душата ми Ефекта няма значение, важното е зад-китарното устройство, тва дет му викат гуитарист Макар, че както много обичаше да казва тонрежисъорът ни - "Ефекта, дами и и господа, е за да скрие дефекта ..." Васко Колкото до MT-2 - аз също не го харесвам в момента, но навремето си правех сам дистери, и въпросният босс беше първият ми нормален ефект, така че много си го харесвах. За съжаление основната му сила е в ритъм секциите, за сола е пълна боза (макар че с малко повече настройки и за това става). Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Nalbantov Пълниш душата ми Ефекта няма значение, важното е зад-китарното устройство, тва дет му викат гуитарист Макар, че както много обичаше да казва тонрежисъорът ни - "Ефекта, дами и и господа, е за да скрие дефекта ..." Васко Колкото до MT-2 - аз също не го харесвам в момента, но навремето си правех сам дистери, и въпросният босс беше първият ми нормален ефект, така че много си го харесвах. За съжаление основната му сила е в ритъм секциите, за сола е пълна боза (макар че с малко повече настройки и за това става). Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 ....Лично мнение - не ангажирам никого с него Подкрепям това лично мнение. За мен В-ампът си е чист ютилитаристичен хедонизъм, изкристализирал в конкретната материална практика като манна небесна за любителя-музикант (който има или няма аспирации за нещо повече). С две врътвания на копчето звукът се променя напълно според настроението и желанието ми - това че не се връзва в миксове, че има паразитни честото и т.н. не променя факта, че мога без да включвам усилватели, компютри и др. да надяна слушалките и да си дрънкам колкото ми душа иска и то ПРЕДИ да ми е минал меракът да свиря докато подготвя ефекти, усилватели и др. НО :exclaim: който иска да прави читави записи вкъщи или да звучи наистина добре на репетиция или концерт да си намери нещо аналогово. Натам съм се ориентирал и аз. (и вече намерих .... но пък без да си хвърлям В-ампа). @Налбантов: як звук, яко свирене.... кефиш. Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 100% съм за и с двете ръце... В същност, причината да си купя вамп беше основно в звука на слушалки - писнало ми е от компютри и всякаква друга техника която "трябва" да работи постоянно. Искам да взема китарата, да пусна ефекта и да си свиря, без да пускам разни животни които така или иначе бръмчат по цял ден около мене. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 налбантов, мамка му защо винаги си прав бе. даеба и смотани процесори писна ми вече от тях аааа ще полудея. ся ще си зема едно кубе фендер ФМ65 и не ме занимаваите с процесори Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 налбантов, мамка му защо винаги си прав бе. даеба и смотани процесори писна ми вече от тях аааа ще полудея. ся ще си зема едно кубе фендер ФМ65 и не ме занимаваите с процесори :guitar: Брато всичко е мания Аз ако имах пари щях всички процесори да си взема на света Но човек като нема ЗООМА е ДЪ бесТ Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 прав си. аз откакто имам вамп-а не сум спрял да го връткам и чувъркам. е писна ми вече от копчета. предпочитам едно кубе със фуут-суич и един дистр на него и тва ве маика. СТИГА!!!! искам просто да си улесня живота и точно това ще направя. убедих се че процесорите са за хора, които искат да се лигавят и да се кефят. аз обаче искам да сяира, не да се занимавам постоянно с кабинети, ампове ефекти ала бала и други :guitar: Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 (Редактирано) прав си. аз откакто имам вамп-а не сум спрял да го връткам и чувъркам. е писна ми вече от копчета. предпочитам едно кубе със фуут-суич и един дистр на него и тва ве маика. СТИГА!!!! искам просто да си улесня живота и точно това ще направя. убедих се че процесорите са за хора, които искат да се лигавят и да се кефят. аз обаче искам да сяира, не да се занимавам постоянно с кабинети, ампове ефекти ала бала и други :guitar: хехех мерси! значи съм лигаФ аххах базик ве Рабирам те напълно! Редактирано Декември 21, 2004 от Nalbantov Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 аз за да ми е кеф с процесор тряа да го заключа в някой сандък и да имам доступ само до реверб-а хахаххахахаи след 11 вечерта евентуално до волумето Цитирай
Recommended Posts