Dilian Nedev Публикувано Февруари 3, 2006 Публикувано Февруари 3, 2006 Току-що разбрах , че трябва да свиря солово изпълнение на ел. китарата (със бейкинг трак отзад) на някоя песен , няма кой да пее . Коя песен да извиря , като се имат в предвид горе-долу да се впише в това което мога .
black_waltz Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Nightwish - Crimsin Tide - инструменталчето от фром уишъс ту етърнъти, много готино и приятно за свирене
drizzt Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Подкрепям парчето е на Ханс Цимер от едноименния фильм
Dilian Nedev Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Отговорено Февруари 4, 2006 Nightwish - Crimsin Tide - инструменталчето от фром уишъс ту етърнъти, много готино и приятно за свирене Знам го инструментала , ама не е ли малко еднообразен , то ако ще е той , по-добре аз да си направя импровизация и толкоз ...
CorvusCorax Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Па и ако запишеш и пуснеш да чуем, цена няма да имаш
Dilian Nedev Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Отговорено Февруари 4, 2006 (Редактирано) Кое да запиша - Crimson Tide/Deep Blue Sea Instrumental или импровизацията ??? едит: Аз си мислех да ми препоръчате нещо на Сантана , Стийв Вай , Малмстиим , абе от тея , дет' мога да го изсвиря . Редактирано Февруари 4, 2006 от RockMan2005
chocho Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 едит: Аз си мислех да ми препоръчате нещо на Сантана... Аз бих заложил на: Black Magic Woman, Europa или Samba Pa Ti
Dilian Nedev Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Отговорено Февруари 4, 2006 И аз си мислех за Black Magic Woman , ама какво ще дрънкам докато вървят куплетите ???
NitroBGA Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 (Редактирано) Направи Always With Me, Always With You и всички ще се изкефят.Също Starry Night на Сатриани. Направи на Вай : Windows to the soul, Whispering a prayer, The Audience is listening (бързичко). Нещо яко е на Axel Rudi Pell - Dreams Of Passion. Това са все бавни. Не знам какво имаш предвид "да се впише във възможностите ти" , но цитираш Малмстийн, Вай... Аз на Вай парчетата ме е страх да ги свиря. Особено първите две няма да имам смелост, макар да са бавни.... Редактирано Февруари 4, 2006 от NitroBGA
Лелдорин Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Nightwish - Crimsin Tide - инструменталчето от фром уишъс ту етърнъти, много готино и приятно за свирене подкрепям с 2 ръце,2 крака и 20 пръста
Dilian Nedev Отговорено Февруари 5, 2006 Автор Отговорено Февруари 5, 2006 Добре де - всички сте за Crimson Tide , ама не ви ли се струва малко монотонна като цяло ? Все пак мелодията се повтаря доста пъти ...
Recommended Posts