Jimmy Page Публикувано Май 3, 2010 Публикувано Май 3, 2010 Песента е записана само с акустична китара и глас, поради липсата на пари за истински запис..Записана е на домашен компютър, за това звука е толкова слаб..И все пак ще се радвам на мнения и оценки .. Ето линк от където може да изтеглите песента - http://www.4shared.com/audio/6jkULYqL/Neve...vo_Momiche.html Цитирай
Jimmy Page Отговорено Май 6, 2010 Автор Отговорено Май 6, 2010 Чакам мения коментари и критики (Може би най-вече последното, но това вие ще прецените ) Цитирай
ex-prisoner Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 Накрая вече започна и да ми харесва. Сигурно заради повторението. накратко: 1. клиширан текст и тема като цяло, но хайде всички харесваме жените 2. стандартни акродни хармонии и мелодия като цяло (познати, дори клиширана ритмична фигура) 3. прекалено неуравновесен вокал (да хубаво е да си динамичен, с емоция и т.н., но тук поне от първи запис има лека нервност) Еми тва е. Така го чувам аз. Направи пет-шестнайсет дубъла и сглоби най-добрите си моменти и така. Практика се иска. Никой от веднъж не е успял. Цитирай
Heartman Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 Харесва ми парчето.Звучи доста познато,но то за да е мелодично няма как да не прилича на нещо.Иначе готино като идея.Може би трябва да се запише с всички инструменти,че така сухичко.Пеенето не е зле,малко по-точно трябва да изпяваш тоновете.Има емоция добре е давай така и се усъвършенствай в записите или си намери бандата за да ти прозвучат идеите по-добре.Успех! Цитирай
Jimmy Page Отговорено Май 6, 2010 Автор Отговорено Май 6, 2010 Аз бандата си я имам просто нямаме кинти за запис :Д .. И бтв никой няма да открие топлата вода,демек да измисли нови акорди ..Акордите са си стандартни за различните стилове музика от крааай време насам..въпроса е каква мелодия ще се измисли върху акордите и какъв ще е текста на песента ..Може би звучи клиширано,но това определено не е защото е взимано от някаде,просто тези думи съм намерил на момента за да изразя чувствата си..А дали повечето текстове на БГ парчета не са по тази логика клиширани ? Очаквам още коментарчета Цитирай
Recommended Posts