Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Кой това бе, visiondann ?

Спорът е излишен, едно е да не те кефи Ромео, друго е да даваш такива оценки; щото ако обективно смяташ, че не го бива, то просто няма какво да спорим, още по-малко такива простотии да се ръсят и заяждания.

Мнението ти е абсурдно просто, ма дай да не се обиждаме. Щото ако не е продуктивен, спорът се обезмисля и започват комплексарщините.

Сигурно и Зак Уайлд е тъпак, щото свири скорострелно. Ма ти си знаеш.

Отговорено
Кой това бе, visiondann ?

Спорът е излишен, едно е да не те кефи Ромео, друго е да даваш такива оценки; щото ако обективно смяташ, че не го бива, то просто няма какво да спорим, още по-малко такива простотии да се ръсят и заяждания.

Мнението ти е абсурдно просто, ма дай да не се обиждаме. Щото ако не е продуктивен, спорът се обезмисля и започват комплексарщините.

Сигурно и Зак Уайлд е тъпак, щото свири скорострелно. Ма ти си знаеш.

Аз говорех за Justing King (за човека за когото е темата :dance: ). А ето и линка към табулатурата за въпросното видео!

http://www.mysongbook.com/tab-tab_list-id_artist=7460.htm

Отговорено

има един пич Toni Lloret

... е та тоя пич като ровех в http://video.google.com

и видях че свири доста неща на много добри китаристи и то 1:1

парче на Steve Vai

тук можете да видите доста инструментали, които изпълнява

Отговорено

Пича е готин! Има доста по-добри от него.

Жалко, че никой от вас не прояви по-рано интерес към тоя стил. Докато бях в бг свирех доста такива неща, но хората предпочитат хеви метъл с дисторжън...

е,... късно е вече...

Отговорено
Пича е готин! Има доста по-добри от него.

Жалко, че никой от вас не прояви по-рано интерес към тоя стил. Докато бях в бг свирех доста такива неща, но хората предпочитат хеви метъл с дисторжън...

е,... късно е вече...

не си прав Бояне - даже снощи си говорихме с Ванката че Змей беше готина банда - как е зад Голямата Вода?

разкажи по нашироко - в Бъркли ли си?

Отговорено
не си прав Бояне - даже снощи си говорихме с Ванката че Змей беше готина банда - как е зад Голямата Вода?

разкажи по нашироко - в Бъркли ли си?

Мерси, Тони!

Змей беше едно от нещата, които правех.

аз говоря за акустичните ми изяви, които бяха крайно непопулярни. Там свирех много готини парчета и също и адски много инструментални фингърстайл неща - подобни на тези от първото видео.

Не знам колко си спомнят Блейд Гитарс шоуто, което направи Ники Драгнев. Там единствено имаше малко повечко публика и може би някой ще се сети какво беше изпылнението ми. Е, трябваше да бъде на електрическа, но идеята беше същата.

чакайте с трепет албума на змей - ще има над 20 парчета, няколко инструментала, всичко на български.

а иначе, с две думи, тук тръгна добре, гледам да ходя на училище, да бачкам и да се веселя колкото мога. Абе има и готини мацки, не са всички грозни и дебели... :) Имам нова убийствена китара.

Поздрави Ванката. Покрай заминаването се бях улисал с албума на Змей и дори последната нощ преди да замина бачках по албума... затова не съм се чувал/виждал с никого...

Рокенрол!!!! :)

Отговорено

Страшно харесвам такъв стил на свирене, много иновативен...друг е въпросът че понякога такива китаристи превръщат иновацията и техниката в самоцел и някак си се губи самата музика..но каквото и да е , е стъпка напред...

в тази област любимец ми е Тък Андрюс, невероятен китарист....мнооооого музика има в дуетите му с Пати

( П.С на любителите на халтернативни техники , имам оригинална видеокасета урок на Стенли Джордан, ако на някой му се рипва, аз нямам техническа възможност..)