dedo pop Публикувано Април 27, 2010 Share Публикувано Април 27, 2010 Ето какво ми попадна Обаче немеца, който го е правил е изпил бая бири. Защото точно първа октава е ужасно фалшива. И съм любопитен дали това чудо подлежи на акордиране. Повдигането нагоре ми е ясно - деликатно трябвва да се отнеме от пластините. Обаче надолу? Не съм го включвал към усилвател. Първо да намеря захранване. Ето и още нещо, измъкнато от същия склад. Половината клавиши се лигавят и половината звуци въобще ги няма. Ще го сервизирам тия дни. Да видя дали ще върне предишния си блясък. И Джон Лорд ще ми завижда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Април 27, 2010 Share Отговорено Април 27, 2010 Изглежда яко, ще чакаме семпли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Април 29, 2010 Share Отговорено Април 29, 2010 Дедо Попе, ти цял Жан-Мишел Жар ше станеш! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts