Pif Публикувано Април 21, 2010 Публикувано Април 21, 2010 Попадна ми фалшив зенхайзер 5200 и е много шумен. Искам да разбера къде е проблема - дали в предавателя или в приемника или в двете. И двете са направени доста нескопосано но пък изглеждат доста добре. Правен е от китайците които са заляли пазара с фалшивия безжичен шур - тоя с инфрачервената синхронизация и според тях този трябва да е много по добър. Е, да, обаче има зверски шум и ниска чувствителност. Затова искам да го сравня с "еталонен" - работещ безжичен в този честотен диапазон 830 до 856 мегахерца. Цитирай
presly Отговорено Април 22, 2010 Отговорено Април 22, 2010 Отскочи до Динакорд на Петте Кьошета и помоли колегите там за съдействие - питай за Веско(Много Точен Пич) Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Април 22, 2010 Отговорено Април 22, 2010 А ако имаш възможност, отскочи и до офиса в Дружба - много ще ми е интересно да разгледам ментето, че още не съм го виждал на живо. Цитирай
Pif Отговорено Април 22, 2010 Автор Отговорено Април 22, 2010 Благодаря и на двамата за отговорите. Дружба ми е по удобно, че има къде да се паркира. Иначе офиса ни е на 5 мин от 5-те кюшета, ама аз там се вяскам само за оперативки. Без проблем ще дойда в дружба стига да има мераклия да се позанимаваме 1-2 часа. Аз го отварях вече (с доста зор се разглабя предавателя) но с най голямо удоволствие ще го отворя пак. Ще си взема осцилоскопче и сигнал генератор и да попремерим туй онуй. Ако има шур на тея мегахерци ще е по добре, че братята китайци са взаимствали ДОСТА от ментето на шура. Включително и контактната система на главата и инфраред синхронизацията. Брейкдаун: ако намериш някой микрофон в тоя диапазон и време и желание за въпросните измервания - уговаряме се и идвам още понеделник или вторник. Моята работа позволява да разполагам с времето си когато не пътувам, така че ти определяш часа. Цитирай
Recommended Posts