Димитър Коджейков Публикувано Април 19, 2010 Публикувано Април 19, 2010 Някой от вас съфорумници да има имформация за тази китара ? Търсенето ми в интернет беше неуспешно, за това реших да се обърна тук . По специално ме интересува от какво дърво е тялото и горе доло кога е прозведена. Волбще всякаква информация за нея ще ми бъде от полза ! Ето снимки : Благодаря предварително Цитирай
Георги Тотев Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Хм, и аз рових, но явно отдавана не се произвеждат и за това няма инфо! Като гледам обаче само е байцвана и лакирана, ако греша поправете ме, и дървото ми прилича на орех. Пази си я това може да се окаже доста скъпоценна "антика". Ако искаш прати мейл до Hohner и ги питай тях, след като имаш серийния номер не може да нямат архив да ти дадат инфо! Айде и със здраве Цитирай
synchu Отговорено Април 21, 2010 Отговорено Април 21, 2010 Точно Rockwood by Hohner едва ли ще се окаже кой знае колко скъпоценен. Дървото е вероятно махагон. Орех се използва много рядко в производството на серийни електрически китари. Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 21, 2010 Отговорено Април 21, 2010 Грифа е махагон като гледам,но трябва да се чуе китарата,преди години гледах на същата марка едно ЛП копие,което изглеждаше добре и звучеше гадно. Цитирай
Димитър Коджейков Отговорено Април 22, 2010 Автор Отговорено Април 22, 2010 (Редактирано) Хм за моите стандарти звучи добре Свиря от около 2 години, а грифа знам със сигурност че е от махагон ! Редактирано Април 22, 2010 от Димитър Коджейков Цитирай
Recommended Posts