arebegai Публикувано Април 17, 2010 Публикувано Април 17, 2010 (Редактирано) Уот'с ъп гууд пипъл? Вчера слушах едно кратичко изпълнение на разкошния музикант г-н Гамбали,направих си бекинг трак като неговия,разкрасих го малко и го пущам за свирня. Bm Em G(7) F#(7) Надявам се да не съм объркал нещо.Ударните ми идват малко по-хард,но и така става. Сега разучавам какво може да се свири отгоре,като изключим това,което чух от мистър Гамбали.Надявам се и вие да ми покажете нещичко.Благодаря предварително! П.П. Soundcloud любезно ми съобщи,че файлът ми не може да бъде качен,затова пак сме на 4shared. Редактирано Април 17, 2010 от arebegai Цитирай
kiusha82 Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 Това е от мен http://www.4shared.com/audio/nTBiUkZN/gam.html Цитирай
SviStyle Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 Тейк 1 Visit My Website От мен толкозззз. Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 Soundcloud любезно ми съобщи,че файлът ми не може да бъде качен,затова пак сме на 4shared.Чувал ли си за eSnips?А за джема,бих се включил,ма имам алергия към стандартна минорна схема и минора въобще. Цитирай
arebegai Отговорено Април 18, 2010 Автор Отговорено Април 18, 2010 Бате Били,и esnips,и soundcloud ме мразят.Не мога да качвам там и не знам защо.Чакам по половин час и нищо. Колкото до алергията,дай заявка за нещо мажорно или каквото и да е по твой избор,ще го напра'им,няма да остане така тая работа. Благодаря за включванията Аз свирих,свирих,ама Гамбали не мога да го стигна и срещу него да тичам. ...засега!Още само 30 годинки и ставам майстор!Ще види той... Ей го на,отрочето http://www.4shared.com/audio/QNB8E1_t/bla.html Искам да питам звукът на китарата харесва ли ви?Щото на мен не. П.П.Всички хубави моменти (ако има такива) са плод на чиста случайност. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Април 27, 2010 Отговорено Април 27, 2010 ЦЪК Ето и аз се реших за едно сутрешно разсвирване, като го изслушах останових, че преобладават грешки и безсмислици ама да има джой оф плеин arebegai,Градски, браво за джема ,много готина идея Цитирай
stomanow Отговорено Април 27, 2010 Отговорено Април 27, 2010 ЦЪК Ето и аз се реших за едно сутрешно разсвирване, като го изслушах останових, че преобладават грешки и безсмислици ама да има джой оф плеин arebegai,Градски, браво за джема ,много готина идея :thumbs_u : Готино свирене и много хубав тон. Би ли описал накратко как си правил записа,че на мен хич не ми се получава.Китара в кубето ми звучи съвсем прилично,имам и един Shure sm58(знам че е вокален ама пак би трябвало да се получи горе-долу), с Cubase съм и ...трагедия.Опитите с процесор направо в компа или с vst плъгини са още по-плачевни. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Април 27, 2010 Отговорено Април 27, 2010 @stomanow Начи записа е абсолютно набързо скалъпен с Fender страт и Line6 PODxt през USB в Cubase, "солото" го копнах на втори канал и зададох панорамки на 36 в ляво и дясно и не съм добавял нищо от софтуера, като ефекти, даже в началото се чува шума от нек адаптера. Саунда по този начин си е процесорски, колкото и да го ръчкаме, няма да стане нещо повече от това, което може да изкара процесор и примерно горе долу добре звучаш саунд за нек адаптера на бриджа изтънява до дразнещо а на високи позиции още повече. Иначе с какво кубе си и каква саунд карта, за да можем да дадем мнение? Цитирай
stomanow Отговорено Април 27, 2010 Отговорено Април 27, 2010 Ами ампа е peavey studio pro 112,саундкартата е creative sb live 1,възможно най-евтината която що годе става за такива работи.Сега се пробвах пак и не излезна много зле,даже записах 2-3 тона http://www.4shared.com/audio/FvvURy1g/proba.html,обаче нивото на запис е много слабо,бая трябва да надуя ампа,съответно трябва да усиля много усилвателя за да чувам трака ,С kx audio driver съм и не мога да го усиля повече(входящия сигнал) а тая карта не успях да я подкарам с asio. П.П. Мерси за отговора Цитирай
DREAMMIND Отговорено Април 27, 2010 Отговорено Април 27, 2010 При това положение, нямаш ли лайн аут от ампа за директен запис? Иначе за тоя мик ти трябва или мискерче преди саунд картата или саунд карта с микрофонен преамп. Ако пробваш с микрофон за скайп ще е шит но пък ще се чува много по силно като ниво. Май най-добрия вариант е за лайн аут Цитирай
stomanow Отговорено Април 27, 2010 Отговорено Април 27, 2010 Лайн аут имам,обаче звука вече не е същия.Пак ти благодаря за отговорите и се извинявам на arebegai че му оспамихме темата. Цитирай
Recommended Posts