AXE Публикувано Април 15, 2010 Публикувано Април 15, 2010 Тъкмо я прочетох и мога да кажа само едно - СТРАХОТНА!!! Наистина е чудесна!! Фактът че автора е басист няма значение, книгата е до цялостното възприемане и отношение към Музиката (самата тя ). Дава нов поглед (поне за мен) върху много аспекти. По мое мнение е задължително четиво за всеки музикант. Цитирай
ipo Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 ....фактът че автора е басист няма значение,.. Аве !!??! Това е Викта , естествено че си заслужава - какви са тия изречения?! Цитирай
AXE Отговорено Април 22, 2010 Автор Отговорено Април 22, 2010 Може би не ме разбра. Исках да кажа, че книгата не се състои от упражнения за бас, а е наистина музикален урок - за всякакви музиканти. А дали я има в електронен вариант не знам. Не ме и интересува честно казано. Струва 20 лева в Амазон. Ако някой не иска да даде 20 лева за това, което пише вътре, значи не го заслужава. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 22, 2010 Отговорено Април 22, 2010 I know that music is inside me and not inside the instrument.This understanding allows me to use any instrument or no instrument at all-to play my Music. I am a true musician and one day you too will be. Има я в електронен вариант, да: което съвсем не е нужно да е равнозначно с "има я шерната безплатно"!!, може да се закупи от няколко e-book сайта. Абсолютно подкрепям мнението на AXE!!! За тези, които не са сигурни дали е за тях на сайта си авторът дава възможност да прочетете част от една глава безплатно : The first measure . Цитирай
Recommended Posts