Janick_Gers Публикувано Април 11, 2010 Публикувано Април 11, 2010 (Редактирано) Намерих едни много яки симулации в сонара - American Lead 4x12 нещо си. При мен звучат добре. Иска ми се да изкажете и вие мнение дали звучат добре като за в някакъв микс (става дума за всички китари - и ритъм и лийд и чистите). Ето едно кратко семпълче, което скалъпих на бързо... http://www.4shared.com/audio/3S6pKUzL/sample.html Редактирано Април 11, 2010 от Janick_Gers Цитирай
LanceLink Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 (Редактирано) Това включен в комплекта Guitar Rig 3 LE ли е или нещо друго? Опитвам се да се ориентирам на сайта им откъде си измъкнал звука на китарата. Редактирано Април 23, 2010 от LanceLink Цитирай
Janick_Gers Отговорено Април 24, 2010 Автор Отговорено Април 24, 2010 Самия дистър е от ефект-процесора ми, а кабинет симулацията е от Cakewalk Sonar. Не знам дали я има и в Guitar Rig... Цитирай
Recommended Posts