Viara Ivanova Публикувано Април 11, 2010 Публикувано Април 11, 2010 Ами, да споделя значи Fool Цитирай
Demiurg Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 Разкошотийка ! Ще му отива страшно на записа, ако го направите по- ретро, с повече "въздух", като на Никола Конте, примерно (те тук те) Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 12, 2010 Автор Отговорено Април 12, 2010 @Demiurg мерси за съвета! благодаря на всички, ще се радвам на повече съвети/предложения. Цитирай
Бицев Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 Wicked! Само на Никола Конте не се бях сетил да оприлича това парче: така както е "простичко" - какво ли няма в него! (Дори и въздух има : ) И най-ми харесва, че участниците очевадно се кефят и не се вземат прекалено на сериозно - та се получава сериозен резултат. Евала! Цитирай
yotzzo Отговорено Април 13, 2010 Отговорено Април 13, 2010 Много хубав звук и аранжимент! Китариста ме кефи, също така. Издържано отсекъде. Цитирай
arebegai Отговорено Април 13, 2010 Отговорено Април 13, 2010 Много хубавка мелодия.Аз това слушам в песните,нема ли мелодия-нема песен.А иначе "ретро" е правилната дума,Demiurg направо ти е видял бъдещето на парчето.Не знам защо си мисля,че ако Горан Брегович направи песен за бедуините,тя ще звучи точно така.Само дето няма да е на английски.Сигурна ли си,че музикантите не са сърби? Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 13, 2010 Автор Отговорено Април 13, 2010 много се радвам , че ви харесва парчето, очаквайте го скоро и с "истински" мастеринг съставът на бандата е както следва: барабани- Испания перкусии, флейта, гайда, бек вокали - Португалия китара - Галисия сакс и кийс-Англия вокал и бас-аз Цитирай
Icarus Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 Ама баш по такива хави се увличам напоследък, много е готино! Пак си го пускам!!! :thumbs_up: Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 - Как успяваш... да ме вкараш в някакви "еуфорични състояния" почти всеки път, като те слушам!?! - Разбира се, еклектиката от колоритни инструментални решения, съчетани с такъв вкус, ми звучи... типично по балкански. - Да ти имам името на групата... - relation/ship Тази връзка сигурно работи... WWDSHEX* (не можах да се спася от корабния жаргон... Вж. bill of lading). Ако решиш, можеш и да изпееш горната абревиатура (и който искаш "сериозен документ"/договор/застрахователна полица). Бицев вече предложи телефонния указател... С тази твоя 'непредсказуема флуидност' на интерпретиране... пак ще стане поезия! Чакам мастеринга! ------------ *WWDSHEX - Weather working days, Sundays & holidays excluded Цитирай
Recommended Posts