Tony Tommasson Публикувано Април 10, 2010 Публикувано Април 10, 2010 Пускам една концертна песен от предишната ми група PROVOKATOR. Записа е доста ужасен но поне се чуват идеите ни от 1994 година. Аз свиря барабаните а китарата и вокала са на Йордан (metalmessiah) Приятно слушане ! PROVOKATOR-Sepulchral Darkness Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 Еееееех, добрите стари времетна, когато бяхме малки... Чалгата не беше прояла всичко и имаше повече метъл банди, отколкото всякога! Жалко, че ги нямате тия култови концерти с по-хубаво качество, ама като помня каква "самодейност" беше всичко и с тая вечна липса на техника... Пък тогава компютри, че и за запис и обработка да ги ползваш... мъка си беше голяма. Цитирай
Slacoth Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 Много яко парче, издържано отвсякъде в критерийте на добрия стар дет метъл, който вече не се свири от една декада време.Звука не го коментирам, защото ми е добре известно как се записва концерт през 1994 година. Цитирай
Tony Tommasson Отговорено Април 12, 2010 Автор Отговорено Април 12, 2010 Мерси за отзивите за песента Ще кача още някоя песен от добрите стари времена Цитирай
Recommended Posts