Valserp Публикувано Април 7, 2010 Публикувано Април 7, 2010 http://www.box.net/shared/c0q7y1ud1b Amplitube 3 powah! Цитирай
cefa_leprosy Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 зву4и ок малко барабан4етата са силни според мен....ееееесупер ееееее Цитирай
ultramega Отговорено Април 22, 2010 Отговорено Април 22, 2010 (Редактирано) Не знам дали качеството на записа не е паднало при качването в сайта, но наистина глухо звучи и при мен. Китарките някакси нямат нужната тяга(според мен). Бас има ли? Не се чува... Това Адиктив дръмс ли са...? струва ми се че от тях доста се замазва положението. Иначе като композиция мисля, че е супер Редактирано Април 22, 2010 от ultramega Цитирай
grabel Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 Композицията много ми допадна.Слушах няколко пъти на слушалки/студио/.Липсва само бас всичко друго е OK. Цитирай
ex-prisoner Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 Защо си прекомпресирал ниските и високите. Направил си звука все едно си миксирал рап-тупалка за pimp my ride и си отворил солидна дупка в средата за един рапиращ и ръкомахащ льольо. Настрана от това имаме една добра композиция, ала Dream Theater в стария период, но нищо интересно за мен от музикантска гледна точка. Цитирай
Valserp Отговорено Май 15, 2010 Автор Отговорено Май 15, 2010 Ехе, чак пък ала-Dream Theater Благодаря за коментарите, макар че ги прочитам чак сега, когато съм отписал парчето като "завършено" според възможностите ми Спокойно, обаче. Басът е наместен и се чува по-добре, а китарите имат повече "тяга". Не успях да избягам от "стандартното" Адиктив Дръмс звучене... тази задачка си я поставям за следващата песен. А относно прекомпресията - не помня какво съм правил за този микс, но винаги внимавам с компресора. Може би това, което чуваш е некадърна работа с Amplitube, който все още разучавам. Финалният продукт ще бъде представен съвсем скоро в раздел "видео" с клип-самоделка, сглобен от подръчни материали Благодаря за коментарите, отново. Цитирай
Valserp Отговорено Май 15, 2010 Автор Отговорено Май 15, 2010 ^ Ей го на - http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=80948 Цитирай
bldrap Отговорено Юни 10, 2010 Отговорено Юни 10, 2010 Чудно е!Пук и едва ли повечето хора на които го слушат ще чуват дефектите при микса и мастера Цитирай
Recommended Posts