metal_rlsz Публикувано Април 3, 2010 Публикувано Април 3, 2010 Здравейте, та преди няколко месеца си купих Дайм дистър (от форума) и в началото си бачкаше супер. 2 седмици по-късно се развали. Когато дистера е включен и лампичката светне си се чувя резнята, ама като го изключа и няма чиста китара... нищо не се чува . Опитах се да го отворя и се оказа със някакви шестограми които не мога да намеря по магазините ( 2.5 е малко,а 3 е голямо ) така че не мога да дам и снимки... Ако някой има някаква идея да пише плс. Благодаря предватително. Цитирай
L.K. Отговорено Април 3, 2010 Отговорено Април 3, 2010 (Редактирано) Да не е торкс (еврейска звезда)? Вземи кутийката и иди с нея до магазина за инструменти д аги развиеш. Ако не те кефят тези отвертки на връщане можеш да минеш през магазинз за болтчета и да купиш някакви по-нормални. Редактирано Април 3, 2010 от L.K. Цитирай
Nikifena Отговорено Април 3, 2010 Отговорено Април 3, 2010 (Редактирано) Не можеш да го отвориш защото шестограмът е инчов с размер 7/64". Американските ефекти: digitech, mxr и други използват такива размери. ЕДИТ: L.K., Пак не може да ги замени с "нашенски" болтчета защото и те са с инчов размер - куца работа Редактирано Април 3, 2010 от Nikifena Цитирай
L.K. Отговорено Април 3, 2010 Отговорено Април 3, 2010 Ще се наложи да събуди щлосера в себе си. Цитирай
liquid_death Отговорено Април 3, 2010 Отговорено Април 3, 2010 Не е толкова сложно - с торксове става.Те имат много размери все някой ще пасне.И аз имах този проблем с един диджитек детметъл и сега си имам спец инструмент само за тях Цитирай
Nikifena Отговорено Април 3, 2010 Отговорено Април 3, 2010 ^ В интерес на истината, преди да си купя такъв "крив" шестограм, ползвах една права отвертка - червена не много голяма за високо напрежение, изолацията и стига до долу. Използват се много за клемореди. Тези отвертки ги продават в магазините. Пасва точно на шестограма! Алтернатива е пилене на 3мм шестограм. Цитирай
liquid_death Отговорено Април 3, 2010 Отговорено Април 3, 2010 ^Истина, истина.Варианти много само желание да има Цитирай
serengeti Отговорено Април 3, 2010 Отговорено Април 3, 2010 На отварянето се зацикли още - не е на добре работата трябва повече ентусиазъм май! Цитирай
L.K. Отговорено Април 4, 2010 Отговорено Април 4, 2010 Можеш да вземеш един по-голям шестогран и да го прешлайфаш за по-малкия размер дупка с пиличка или шкурка. Цитирай
metal_rlsz Отговорено Април 6, 2010 Автор Отговорено Април 6, 2010 Еми то най-трудно да го отвориш... купих си комплектче уж със доста размери ама не става Сега ще пробвам начина с отвертката и ако успея ще постна снимки... Американска работа... Цитирай
metal_rlsz Отговорено Април 6, 2010 Автор Отговорено Април 6, 2010 Отворих го ама ако някой ми каже как да махна врътките на потенциометрите Цитирай
metal_rlsz Отговорено Април 6, 2010 Автор Отговорено Април 6, 2010 Отворих го ама ако някой ми каже как да махна врътките на потенциометрите И с тях се оправих, след малко ще има снимки Цитирай
metal_rlsz Отговорено Април 6, 2010 Автор Отговорено Април 6, 2010 Не мисля че помага,ама.... Значи аз посвирих докато е отворен и видях че има проблем- когато се мърда ключето за вкл/изкл, лампичката се ебава. Ако някой има някъква идея, защото нищо не разбирам от тия работи ... Цитирай
L.K. Отговорено Април 6, 2010 Отговорено Април 6, 2010 Чак сега ли се сети, че не му разбираш? Първо провери ключето - то е подложено на натоварване и често дава фира. Ако ти е трудно сипвай всичко в един найлонов плик и го пращай на майстор докато няма други жертви, Цитирай
metal_rlsz Отговорено Април 6, 2010 Автор Отговорено Април 6, 2010 Ами аз че не разбирам, не разбирам, ама по тая платка кво мога да направя освен да провера ключето... Сега ще взема ново и ще го смена ако пак дава проблем, намерих човек от форума който да го поправи... Цитирай
Recommended Posts