Jump to content
Българският форум за музиканти

metal_rlsz

новаци
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от metal_rlsz

  1. Ами мога да кажа само благодаря, а относно EMG HZ се води H4A, но той си е пасивен и него съм го монтирал успешно на другата китара.
  2. Виж пич, не разбирам от комунизъм и не искам. Изрових се из нета и не намерих нищо. Единственото което се сещам за ЕМГ ХЗ е, че когато го слагах имаше 1 жичка повече, което ме навежда на мисълта за стерео. Но да не се излагам, защото не разбирам от електроника или както му се вика. Айде всички живи и здрави.
  3. Ок, мерси много. Аз вече поръчах 2 по 25к. Щом ще ми трябва само единия, другия може ли да го сложа на другата китара която също е е ЕМГ, но пасисивен –HZ, защото бях чул че и за тях май трябват такива пот?
  4. Нищо против да си купя още 1 активен, ама днеска си дадох последните пари за този. да го накарам поне него да работи за сега, пък в бъдеще може 81 да си взема.
  5. Ок, след малко ще си сложа 25К, но схемата в сайта е с ключе за превключване на адаптерите тип Гибсън, а мойто не е такова и има няколко кабела в повечко. Мъсълта ми е ако някой може да ми каже как да свържа кабелите, аз частите ще си ги намеря.
  6. А без да сменям потенциометрите как трябва да стане? А и предния пикъп си е пасивен...
  7. Смених жака, той си беше с адаптера в кутийката. А потенциометрите не съм. Схемите в сайта са малко по различни. :?
  8. Привет на всички, Та така, днес си взех ЕМГ 85, но никога преди това не съм имал активни адаптери. Той има няколко схемички в книжката, но няма точно като за мойта китара. Мъча се вече 2-3 часа и не става. При едната ми схемичка(сам си съчинявах) се чуваше, но с много много голям аутпут и драйв. Когато намаля тона драйва изчезваше, а ако намаля тона до край все едно съм намалил волюма до края. И не мога да се преборя. Ето снимка: Моля ако някой може да ми обясни как да го свържа ще съм му безкрайно благодарен. Поздрави и Rock on!
  9. И аз от 3 часа се ровя и накрая като прочетох твойта тема видях,че Guitar Proto е включено...
  10. Сам си запоих жичката, оказа се че даже са 2 и сега всичко работи идеално. Мерси за помоща.
  11. Утре ще го занеса на един приятел да я запой че е много фино и ще го оплескам. Ако не е там проблема го оставям да го огледат.
  12. Оп току що намерих една разпоена жичка на ключето...
  13. Ами аз че не разбирам, не разбирам, ама по тая платка кво мога да направя освен да провера ключето... Сега ще взема ново и ще го смена ако пак дава проблем, намерих човек от форума който да го поправи...
  14. Не мисля че помага,ама.... Значи аз посвирих докато е отворен и видях че има проблем- когато се мърда ключето за вкл/изкл, лампичката се ебава. Ако някой има някъква идея, защото нищо не разбирам от тия работи ...
  15. И с тях се оправих, след малко ще има снимки
  16. Отворих го ама ако някой ми каже как да махна врътките на потенциометрите
  17. Еми то най-трудно да го отвориш... купих си комплектче уж със доста размери ама не става Сега ще пробвам начина с отвертката и ако успея ще постна снимки... Американска работа...
  18. Здравейте, та преди няколко месеца си купих Дайм дистър (от форума) и в началото си бачкаше супер. 2 седмици по-късно се развали. Когато дистера е включен и лампичката светне си се чувя резнята, ама като го изключа и няма чиста китара... нищо не се чува . Опитах се да го отворя и се оказа със някакви шестограми които не мога да намеря по магазините ( 2.5 е малко,а 3 е голямо ) така че не мога да дам и снимки... Ако някой има някаква идея да пише плс. Благодаря предватително.
  19. Аз мисля да направя нещо подобно: пускам си Audacity, слагам да записва на Stereo Mix както каза колегата. Пускам си басс и барабани на GP и наслагвам китарите 1 след друга. След това правя клипчета как свира песента с отделните китари и с Sony Vegas нагласям клипчетата със сауна... Дано се получи ако стане нещо ще кача линк тези дни
  20. Да, точно това имам предвид. Сега ще видя тази програмка Ако някой друг знае нещо моля да каже
  21. Здравейте съфорумници... Таа днес си научих една песничка на Пантера и реших да си направя кавърче. Разрових се из нета и попаднах на това клипче : .... и взе че ми хареса . Мисълта ми е как се правят тези клипове с наслагване хем на видео, хем на звук едновремено..? Надявам се да сте схванали мисълта ми и да ми помогнете ROCK ON!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.