motorbreath Публикувано Януари 26, 2006 Публикувано Януари 26, 2006 Ами не исках да правя две отделни теми и затова в една го направих Първо искам да помоля ако може някой да бъде така добър да ми извади солото на клетва на щурците .Знам че е лесно ама аз не съм достатъчно опитен явно ощеако може на ГП3/4/5 ако не тхт Другото за което искам да питам е за уроци за китара няма значение какви(видео де) щото имам само на Джон Петручи(не че е малко плс хелп ми Цитирай
Icarus Отговорено Януари 27, 2006 Отговорено Януари 27, 2006 (Редактирано) Мини първо уроците на Петручи от-до и после си търси други Клетвата ще я извадя кат' се докопам до летвата, щото не е при мен сега Редактирано Януари 27, 2006 от Icarus Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 27, 2006 Отговорено Януари 27, 2006 (Редактирано) ...Клетвата ще я извадя кат' се докопам до летвата... Ха-ха-ха-ха-ха-х-ааааа... motorbreath - Ако си послушен мога да ти нарина малко уроци по китара, бас, дръмс и клавишни. Малко, малко - 5 ДВД-та... Обаче трябва да пуснеш тема, че Victor Wooten е най-добрия басист и Клиф му диша пушиляка само. :green: :green: :green: :green: :green: Редактирано Януари 27, 2006 от Baby Thomas Цитирай
Icarus Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 (Редактирано) Ми.. понеже ме е тръшнала чумата и скоро няма да мога да ида до репетиционната да си взема китарата, горе долу по спомен това беше солото. 5b(7) - (примерно) от пета позиция прави бенд цяла стъпка 5b(7)r5 - същото като горното, само че после връщаш бенда обратно ~~~ - вибрато 14/16 - слайд от 14та към 16та позиция на четвъртата нота (14ти праг, сол струна) - тука се прави бенд надолу със тремоло арм-а. ако нямаш (като мене), можеш да хванеш 13 позиция с готов бенд до 14-та и като удариш с перото отпускаш бенда обратно до 13та и пак вдигаш до 14. Получава се подобен ефект, ама това е само ако искаш да гъзарееш e---------------------------------------------------------------------------------------------- b----------------------------------------------------------------------------------------------- g-------------14--16--14-------------------------------------------------------12b(14)r12~~~ d--------/16----------------14--16--12--14-------------------------------14---------------- a------------------------------------------------14~~~---------------12--------------------- e-------------------------------------------------------14-13-12~~-------------------------- e---------------------------------------------------17b(19)--14b(17)---14--------------- b---------------------15~~--19-19b(20)-19~~------------------------------15/17--15-- g------------14--16------------------------------------------------------------------------- d---14/16----------------------------------------------------------------------------------- a-------------------------------------------------------------------------------------------- e-------------------------------------------------------------------------------------------- e--14--15--14------14----------------------------------------------------------------------- b-----------------17------17--15--17--15--14--15--14-------14--------------------------- g--------------------------------------------------------------16--------16--14--16---14--------- d----------------------------------------------------------------------------------------------16~~~- a----------------------------------------------------------------------------------------------- e---------------------------------------------------------------------------------------------- e-----------------------------------------------12--13b(15)-13~~~-- b--17b(19)--------15~~~----20-------13-------------------------- g------------16----------------------15------------------------------ d--------------------------------------------------------------------- a--------------------------------------------------------------------- e--------------------------------------------------------------------- Редактирано Януари 30, 2006 от Icarus Цитирай
Fender_str Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Обаче трябва да пуснеш тема, че Victor Wooten е най-добрия басист и Клиф му диша пушиляка само. :green: :green: :green: :green: :green: Ха ха като му гледам аватара и каринката май няма да стане Цитирай
motorbreath Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 амии...да бтв нямам двд... Цитирай
Recommended Posts