Metalix Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Здравейте метъли! Нашата група свири на пролетния концерт в Гео Милев (киното в Пловдив), който се състоя вчера и реших споделя с вас записаното. BTW, на 2 месеца сме и е нормално, че сме се объркали някои части от втората песен, но се надявам да ни простите. Тук можете да видите клипа Майспейс Благодарим на всички, които дойдоха да ни подкрепят! Цитирай
ultramega Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Готино е, но без да се обиждате , мисля че трябва да оправите ритмиката и то още от първото парче. Според мен когато ритъма е куц оттам нататък ,каквито и сола да бичиш , просто издишаш . Надявам се да е от полза съвета Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Април 7, 2010 Отговорено Април 7, 2010 Ритмиката на барабаниста е под всякаква критика . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 7, 2010 Отговорено Април 7, 2010 Enter Sandman и 74 ВРМ? Научете си първо песните да можете да ги свирите сами, тактувайки си, с метроном, бавно, бързо, с бекинг, МР3 и т.н. И тогава сработвайте заедно на репетиция. Не можеш да си учиш парчето по време на концерт... Цитирай
hand_of_doom Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 Като цяло не лоша жица, браво на Марто за яките вокали и баса Само един съвет - давайте на барабаниста повече бира (не го дръжте жаден) Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 Ще бъда откровен с вас без да ми се обиждате ...сменете барабаниста и може да звукнете по-добре Цитирай
Recommended Posts