motolora Публикувано Април 1, 2010 Share Публикувано Април 1, 2010 Привет на всички. Аз съм нова в "клавишния бранш" за това ми трябва малко помощ,за която ще съм ви безкрайно благодарна.Та имам Ямаха ПСР 730- този модел : http://www.freewebs.com/pianoshowcase/IMG_0707.JPG И имам проблем със зареждането на стилове.Форматът им е STY,слагам дискетата,на която съм ги качила влизам в менюто на йониката и натискам Зареждане от диск.След това ми изкарва файловете от дискетата,на дисплея,НО не мога да ги пусна.В смисъл натиска от Йес ,но вместо да се пусне ,прехвърля на следващият файл,т.е. служи като + Йес-а.Пробвах и от старт,но не става.А стиловете са за Ямаха.Уф,дано успях да обесня проблема.Моля ви за помощ.Ако някой има такава свирка или знае как да си пусна стиловете,моля да ми сподели Ще съм безкрайно благодарна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrdds Отговорено Април 1, 2010 Share Отговорено Април 1, 2010 пробва ли с друга дискета сегашните дискети не са като едно време...да ги форматираш 100 пъти и нищо да им няма може да има нещо грешка при записа/четенето от дискетата затова да преминава на следващия файл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bertone Отговорено Май 3, 2010 Share Отговорено Май 3, 2010 Здравей! Мисля че няма нещо което да не знам за PSR 730. Не знам дали е допустимо тук, защото в сръбски сайт ми направиха забележка че си оставих телефоните, затова ще ти дам скайпа ми / bertone2551/ и ако ме намериш-ще ти обясня независимо какво за тоя модел. 10 години го имах - сега съм с TYROS 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bras72 Отговорено Май 3, 2010 Share Отговорено Май 3, 2010 имал съм такава –свирка- мисля че формата на файлонвете който чете бяха midi 0 ама не съм сигурен със стилове не съм се занимавал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts