stefoto Публикувано Март 31, 2010 Публикувано Март 31, 2010 Въпросът ми е как се казва и как се постига ефекта с който се получава много бързо "галопиране" на една струна?За да ви ориентирам ще ви дам песента Iron Maiden-The trooper <<< от 50 секунда започва също и Слави Трифонов-И обичам http://vbox7.com/play:ac297c16 <<< от 1:38 секунда почва.Искам да знам по точно как се постига?Дали на мен не ми стига бързина или си има някаква тънкост която незнам Цитирай
Dodo... Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 Няма такъв ефект, просто яко чегъртане нагоре-надолу се иска. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 Повечето начинаещи китаристи използват силата от лакътя си при дясната ръка, а не от китката. Това те кара да си стегнеш ръката и намалява бързината. Гледай да си отпуснеш дясната ръка и започни с метроном и леко увеличавай темпото... Цаката е - на долу, на горе, на долу, на долу, на горе, на долу... Цитирай
Лими Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 Перо - ППV ППV ППV ППV ППV ППV====== ит.н. ноти: осмина и две шеснайсетини ( I_I=I ) и като се добави "груув" Цитирай
BWC Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 А бе забелязъл съм че има значение и перцето . Да речем на мен ми е мн лесно с едно дънлоп 3 мм (май е за басс) а с обикновените медиум и хеави немога да го докарам равномерно.. някак си винаги се забивам в струната и ритъма отива на кино. А за китката си взех от аптеката 2 накитника .. мн са яки и са само по 1,50 че ина4е малко ми се натварва ръчичката. Цитирай
badValue Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 виж как го прави AdrianSmith>... всичко е в дясната ръка Цитирай
stefoto Отговорено Март 31, 2010 Автор Отговорено Март 31, 2010 Благодаря много момчета! Задължен съм ви! Цитирай
Recommended Posts