defmute Публикувано Януари 26, 2006 Публикувано Януари 26, 2006 Абе, харесал съм си две камиончета и да кажете имате ли лични впечатления от тях. Като гледам по саитовете и слушам демонстрациите и двете ми се струват много добри. И между другото, какво предпочитате - еквилайзер или компресор? Ето ги и тях: Bass Squeeze Bass Equalizer Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 И двете камиончета са хубави , ама честно казано , предпочитам Amp или Speaker симулациите - в тази категория бих препоръчал Sans-Amp , Behringer BDI-21 . Цитирай
разбойник Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Свирил съм и с двата, а този на Boss все още събира прах някъде вкъщи. Компресора на Digitech звучи добре, освен това може да се ползва доста успешно за вдигане на ниски или високи честоти. С Fender Jazz Bass звучеше направо смазващо. Има някакви симулации на единия изход, но честно казано не съм ги пробвал. Недостатък - цифров е. Аз поне не обичам Еквилайзера на Boss също е добър, но е малко неудобен за бързи корекции (на сцена напр.) - има нужда от повече внимание за да звучи добре. Няма сравнение със Sans Amp и подобни - не оцветява толкова драстично звука, по-прозрачен е. И двете са по-добър вариант от Беринджър, със сигурност Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 На мене лично Behringer-a ми звучи хубаво ... Цитирай
AorA_Bass Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Камиончето на бос наистина е малко по претенциозно, но за сметка на това е доста добро...разбойник - нали знаеш че коренциите се правят на соунд чека не на концерта Цитирай
defmute Отговорено Януари 26, 2006 Автор Отговорено Януари 26, 2006 благодарско, ще имам предвид! а знаете ли някой да продава компресора втора ръка? Цитирай
Recommended Posts