Jump to content
Българският форум за музиканти

defmute

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от defmute

  1. Железен синхрон. Железен! http://www.youtube.com/embed/3RBSkq-_St8
  2. defmute

    Луд, луд...

    Я кажете от много свирня на баса ли е така момчето или си е просто японче? http://fishki.net/comment.php?id=66374 WTF си е от всякъде...
  3. Прав си! Може би трябва да си корегирам въпроса. Става въпрос, където се личи, че не са ползвани много ефекти. А ампа аз изобщо не се и наемам да отгатвам.
  4. defmute

    Познавате ли баса?

    Здравейте! Все си мисля,че не съм само аз, като заслушам някоя песен, да се зачудя басиста какъв инструмент ползва. Ясное, че производителите залагат на свое специфично звучене и съм любопитен кой може гордо да заяви каква е марката като чуе звука. Аз не свиря от скоро, но не мога да дам категоричен отговор в повечето случаи. И останалата техника си оказва влияние, ама да ви питам. Айде.
  5. defmute

    камиончета

    благодарско, ще имам предвид! а знаете ли някой да продава компресора втора ръка?
  6. defmute

    камиончета

    Абе, харесал съм си две камиончета и да кажете имате ли лични впечатления от тях. Като гледам по саитовете и слушам демонстрациите и двете ми се струват много добри. И между другото, какво предпочитате - еквилайзер или компресор? Ето ги и тях: Bass Squeeze Bass Equalizer
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.