Vasil Pavlov Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 (Редактирано) Аз и Васил Василев свирим джазови дуети на Джо Пас и Хърб Елис, после импровизираме върху хамрониите. Още сме начинаещи, но все отнякъде трябва да се почне. Качеството на клиповете не е идеално, но все пак се чува за какво става въпрос. Аз съм отляво, Василев е отдясно. Свирим и Дано ви е приятно да слушате пп Държа да отбележа, че импровизациите не са предварително обмисляни и аранжирани, всичко измисляме в момента да свирене. To си личи, де Редактирано Март 28, 2010 от Vasil Pavlov Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 Страхотни са! На мен повече ми хареса блуса...Браво за импровизациите Цитирай
kolio_k Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 Много ми харесаха , продължавайте в същия дух. Само като малка препоръка, според мен ще е хубаво да се поотърсите от класическия дух и да я давате малко по свободно, това му е най сладкото Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Март 29, 2010 Автор Отговорено Март 29, 2010 Мерси, Кольо, то кусури има бол, ама сега тепърва навлизаме в нещата Много фурни хляб имам да ям, докато стане добър музикант от мене... Цитирай
yotzzo Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 ^ Виж сега, @kolio_k ти казва нещо конкретно като посока, ти започваш да се притесняваш за кусурите... Ето заради такива реакции във форума няма обективна или субективна критика и съответно хората, които си пускат техни неща нямат полза от това. Няма обсъждане на плюсове и минуси, няма конкретика. В случая с вашите неща, наистина ако отпуснете малко напрежението и вкарате "фийлинг" стават бонбон! Няма какво да се обясняваш за някакви фурни, а си прави изводите. Трудното си го направил - научил си пиесите, остава лесното - изсвири ги като за някоя мацка дето искаш да я свалиш, не си брой грешките и си готов! Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Март 29, 2010 Автор Отговорено Март 29, 2010 @ yotzzo : Приемам забележката и другият път се надявам да стане по - добре Цитирай
yotzzo Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 ^ Нямаш избор! Все по-добре ще става! Цитирай
Recommended Posts