Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся компания за тиражиране...


Recommended Posts

Здравейте,

Търся компания,която да отпечата и запише диск с 12 композиции в тираж 300 бр.Печата е на обложката и на самия диск. :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тук едва ли ще намериш отговор от компания- почвой да звъниш наред и да ги питаш и така - аз тука попитах ,ама видях ,че полза няма- най- добре сам да си свършиш работата - звъниш наред и казваш какво те интересува

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам приятел който работи в такава фирма ще говоря с него и ще ти пратя телефон за контакти като лично съобщение. Но те моля напиши малко по подробно за това като лично съобщение за да знам какво да говоря ,имам предвит някакви твои изисквния.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление цената за тези 300 бройки ще е дебела, защото тиража е малък.

Очаквам това да бъде около 700 лв., което включва: носител, ситопечат върху него, копиране, цветна обложка сгънат лист с печат от двете страни, задна обложка, кутийка и целофаниране.

Сведението ми е с приблизителна стойност, тъй като бройката за която аз попитах беше за 1000 лв. колко? - 500 бройки... колкото по-малко, толкова по-скъпо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има във Варна 1-2 фирмички които да ти свършат работа.Дали ще те устроива цената си е въпрос на уговорка.Пиши ми Л.С. и ще те свържа с тях

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами досега не съм получил нито една оферта,но сигурно утре или вдруги ден ще получа.Ако не те затруднявам дай и офертата на твоя човек. :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Ами аз помогнах на едни приятели да си направят в една реклмна агенция. Обложката на диска излезе по около 45 ст., но без отстъпки, защото ставаше въпрос за малко бройки, но без отстъпка, това е изгодно, за 300 диска със сигурност ще получиш добра отстъпк. Щампите върху диска им правят отстъпки обикновено на 1000 броя, но трябва да се договориш. Аз всичко направих в една рекламна къща и за около 50-60 диска ми излезе цена около 1,50 на диск. Като сметнем, че купих и обложките, които по магазините са около 30 ст. групо излиз по 1,80 на диск :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Търся компания,която да отпечата и запише диск с 12 композиции в тираж 300 бр.Печата е на обложката и на самия диск. :P

За що иде реч?Стил?Запис(студио)?Мастеринг?И най-накрая-нали не сте правили парчетата само за себе си? djcocobeat@abv.bg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.