Hantov Публикувано Януари 25, 2006 Публикувано Януари 25, 2006 Не знам дали е добра идея, но решеих да споделя с вас няколко снимки от най-големия магазин за китари в Ню Йорк. Аз се бях толкова заплеснал че от 5 часов престой там, спях да направя само тези снимки. В крайна сметка успях да пипна уникални китарки, които бяха в отделна стая в която се влиза с придружител само и не се разрешават снимки...Иначе хората бяха много любезни и ми дадоха да пробвам каквото си поискам, то не трябваше и да питаш за новите, усилвателите бяха включени, направо си избираш китара и амп и свириш, и беше една какафония - всеки :guitar: :violin: :guitar: :violin: - аре ето и снимките- снимка1 снимка2 снимка3 снимка4 снимка5 снимка6 снимка7 снимка7 Цитирай
avaavaava Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 :wow: Ами яко !!! Дет се вика:- Дай Боже 'секи му!!! Цитирай
Hantov Отговорено Януари 25, 2006 Автор Отговорено Януари 25, 2006 ето още малко, сега ги намерих из компа снимка1 снимка2 снимка3-особено внимание на моделите и цените снимка4 снимка5 Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Beautiful.. bloody beautiful.. :inlove: Цитирай
Hantov Отговорено Януари 25, 2006 Автор Отговорено Януари 25, 2006 ми аз когато ги гледах тия цени, не знаех какви са цените в бг...ама сега като ги гледам пак и ми иде да изнеса няколко китари, не една Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 това е магазин тука питаш да пробваш китара и продавача те гледа все едно си застрелял майка му,а там направо взимаш и пробваш :think: пък и що китари има... Цитирай
Ibanez_RG Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 малееее тва място съществуваше само в мечтите ми...чудя се колко ли пари мога да похарча там Цитирай
Child^in^Time Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 (Редактирано) аз не мога да похарча нищо ма ще иам да гледааааммм. че то мой там да идем 2 3 човека и да си напраим една репетиция Редактирано Януари 25, 2006 от Child^in^Time Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 ...чудя се колко ли пари мога да похарча там Нямаш толкова и никога няма да имаш. Аз да го купя целия пак ще имам мераци... Супер ЯКОСТ!!! Цитирай
Kelly Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 супер снимки ......е такива магазини трябва да се направят в БГ и по-големи по площ даже с всичко вътре..........направо един като 'Метро', само с музика вътре Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 лошото е че при нас няма кой да ги купува тия всичките нещица.... Цитирай
Hantov Отговорено Януари 25, 2006 Автор Отговорено Януари 25, 2006 аз не мога да похарча нищо ма ще иам да гледааааммм. че то мой там да идем 2 3 човека и да си напраим една репетиция еее то няма барабани за истинска репетиция, но се сещам, че пък отсреща имаше същия магазин обаче само за барабани Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 лошото е че при нас няма кой да ги купува тия всичките нещица.... Да! Докато продължават да вкарват ментета! :wall: Цитирай
Child^in^Time Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 да ама ако не вкарваха ментета ми само тези красавивици с още по красиви цени, друго освен кремона и орфей нямаше да пипна. ма не е лошо да има един такъв магазин поне да му се радваме Цитирай
Recommended Posts