Burton Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Много приятна музика и добре направени парчета! Продължавайте все така! Цитирай
Sunday Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 яко....както е казал батето..."Това е един повод да се почерпиме" Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Оппаааа.... Добро, добро... Кой друг от тукашните се подвизава в "Търсенето на ...."?... Цитирай
bonzo Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Бравос. Къде сте го записали това "демо",защото си звучи доста прилично. Първите две парчета радват моята пънкарска натура.Усетих леко влияние от Грийн Дей(което също ме израдва) А Сам има хубави мелодии и ако Тъпото Копеле реши да се включи ще стане много яко парче.Честито,а албумче кога да чакаме?? Цитирай
AccesS Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Коко ти си ми знаеш меннието. няма смисъл да се повтарям. живот и здраве в неделя ще се за страхотните демота Цитирай
ronia Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Има много енергия и хъс в първите два трака - супер сте! Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Много, много яко Супер ми харесва и си личат различните вкусове в музиката В първото парче надушвам и щипка Foo Fighters, което лично мен много ме радва Цитирай
zazo Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 (Редактирано) Много приятно впечатлен. Кефите много. На сайта, мястото му наистина не е в хит-а. Редактирано Януари 26, 2006 от zazo Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Супер са парчетата!!! Много радват, особено "Сам" . А за следващото: Слушайте български банди...доста от тях са на световно ниво, но като плюс с тях можеш и да пиеш по бира. имаш една бира от мене Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 26, 2006 Автор Отговорено Януари 26, 2006 Бравос. Къде сте го записали това "демо",защото си звучи доста прилично. Първите две парчета радват моята пънкарска натура.Усетих леко влияние от Грийн Дей(което също ме израдва) А Сам има хубави мелодии и ако Тъпото Копеле реши да се включи ще стане много яко парче.Честито,а албумче кога да чакаме?? Записите са правени във студио "Фактор".....нещо не се получихме точно каквото ни се щеше ама за демо става Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Абе звучи си много готино!Аз лично се изкефих!Много е важно хората в студиото да са в "час"...явно се е получило! Цитирай
Zlatanov Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 (Редактирано) Бравос Коко поздрави и на Герги Редактирано Януари 28, 2006 от Petrucci Цитирай
Recommended Posts