patzo Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Ами пробвай на някой друг комп. да видиш дали прави този проблем. Ако да значи е от картата , ако не от компа е нещо. Цитирай
Samity Отговорено Април 1, 2010 Автор Отговорено Април 1, 2010 сега го тествам с компа на татко и не прави проблем,бахти тъпия лаптоп дето имам...освен да му преинстална уиндоуса и да се пробвам пак ддз... И да питам как да свържа колонките точно понеже то има място за 2 големи жака ляво и дясно Цитирай
patzo Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Ами най-вероятно колонките ти са с макък жак, трябва ти кабел малък женски жак към 2 големи жака(ляво и дясно). Цитирай
patzo Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Ако не можеш да намериш си взимаш един такъв Цък и 2 такива прехода Цък Цитирай
Samity Отговорено Април 1, 2010 Автор Отговорено Април 1, 2010 Да,сетих се.мисля,че имах вкъщи такова...ще видим сега какво ще изобретим с тоя лаптоп.утре ще преинстална уиндоуса и ще пиша пак.лека Цитирай
Samity Отговорено Май 15, 2010 Автор Отговорено Май 15, 2010 Подновявам темата! Значи качих си уиндоус 7 с които не проработи...сложих си отново вистата и продължава да прави същия проблем... Междувременно го пробвах с други 2 компютъра(столни)с които не направи никакъв проблем...значи оказва се че в лаптопа е проблема но нямам идея как може да се оправи звука е много гаден и се появява от изневиделица и ми разваля цялото настроение ((( Цитирай
Fallenblood Отговорено Май 17, 2010 Отговорено Май 17, 2010 сложи xp, брате? вистата е ташак. Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Май 17, 2010 Отговорено Май 17, 2010 Най-вероятно лаптопа му няма да тръгне с XP- новите лаптои са със софтуерен BIOS и е страшна мъка да подкараш на тях нещо различно от това с което се продават. Ако все пак успееш качи XP и го закърпи до SP3. Цитирай
PLIOK Отговорено Ноември 22, 2010 Отговорено Ноември 22, 2010 Здравейте!Прочетох темата,понеже днес и аз си купих същата соунд карта ,заедно с микрофон и всичко е наред.Само че мога да записвам само в ляв канал или само в десен като съм пробвал само в Cool Edit Pro.Можете ли да ми кажете как мога с микрофона да записвам и на двата канала? Цитирай
patzo Отговорено Ноември 22, 2010 Отговорено Ноември 22, 2010 (Редактирано) Ами записвай моно. Той микрофона и без това е моно. Инъче ако искаш моното да стане на 2 писти, в Cool Edit Pro като си в Edit view - edit- convert sample type- щракаш отметката от моно на стерео без да пипаш нищо друго. Редактирано Ноември 22, 2010 от patzo Цитирай
PLIOK Отговорено Ноември 23, 2010 Отговорено Ноември 23, 2010 Е така става да,ама трябва да си играя всеки път като запиша нещо да го прекарвам през едит-а.Не би ли трябвало да няма значение в кое гнездо го вкарвам и да си записва на двете линии вместо на различни канали? Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Ноември 23, 2010 Отговорено Ноември 23, 2010 То идеята е да записва в различни канали. Цитирай
PLIOK Отговорено Ноември 23, 2010 Отговорено Ноември 23, 2010 (Редактирано) Да,днес го осъзнах ,но по-добре късно отколкото никога. Мога само хубави неща да кажа за продукта,доста е качествен ,особено за начинаещи музиканти. Редактирано Ноември 23, 2010 от PLIOK Цитирай
Recommended Posts