bras72 Публикувано Март 14, 2010 Share Публикувано Март 14, 2010 проблема е следния имам motif xs6 и саундите са му супер ,искам да го използам като модул който просвирва записаните в сонар например тракове значи вързал съм го с usb кабел,инсталирал съм драйверите програмата го открива, кюбейс дори го открива като външно vst мога да дапиша трак с пиано например и да го прослушам,но проблема идва когато искам да запиша 2 ри или 3 трак със друг саунд- на барабани например значи във midi out имам четири възможности пробвах и с четирите саунда не се променя сиври си пиано или като променя саундя от самата машина се променя и звука от записания вече трак с пианото не мога да накарам също така програмата да запише едновременно 4 трака например докато свиря в перфорванс със акомпанимент знам ,че трябава да може ама ей на тъп съм помагайте освен това при кюбейс намирам странно закъснение (латенция) при просвирането когато свиря с ризън или с някакво vst проблеми няма ама когато искам да използвам звуците на клавира докато свиря и то само в кюбейс се получава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Март 15, 2010 Share Отговорено Март 15, 2010 Намери си .ins файла за Мотив и го импортни в Сонара - тове е файл с описанието на звуците на Мотива и как да бъдат достъпвани от Сонара. За перформънса - виж си описанието на свирката - обикновено там пише как и къде се назначават МИДИ каналите на акомпанимента. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts