Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!Тъй ,като не разбирам много от китари бих искал малко помощ от вас.Става въпрос за първи бас до горе-долу 300 лева.Препоръчайте ми нещо.. :rolleyes: Също така искам да ви попитам джаз баса на Фактор хубав ли е? Ето ви и снимка:

http://factornewline.com/front/instr_zoom.php?id=6

За всеки случай ето ви и инфото за нея:

Bass guitar with 34" scale, two single coil pickups, chrome hardware, pearl pickguard and passive electronics. Maple neck with rosewood fingerboard and solid wood body.

Благодаря Ви предварително!! :):wallbash::drummer::rocker:

Отговорено

Както няма хубава ел.китара до 300 лева това най-вероятно важи и за басовете,така че едва ли..

Отговорено
Както няма хубава ел.китара до 300 лева това най-вероятно важи и за басовете,така че едва ли..

Става въпрос за първи бас...

Отговорено (Редактирано)

Еми то зависи от много работи . Тази , която си харесал според мен е идеална , не само като за първа , но като и за по- напред . Ако си решил твърдо да се занимаваш с музика - вземи я . Ако си само любител те съветвам да си вземеш нещо по- евтино , например може нещо български ОРФЕЙ , КРЕМОНА , ПЪЛДИН .

Редактирано от balombi
Отговорено

Напоследък доста положителни отзиви за Cort чувам. В ниския клас са едни от най-добрите и цената е някъде около 300 лева. Прегледай и тях и естествно ако можеш да пробваш и да си избереш в магазина най-добре.

Отговорено

balombi Благодаря за отговора и да,смятам да се занимавам с музика за напред. :girl_cray2:

ear-ache Благодаря! А да попитам случайно да знаете къде има магазин в който ги продават? :):godbless:

Отговорено
balombi Благодаря за отговора и да,смятам да се занимавам с музика за напред. ;)

ear-ache Благодаря! А да попитам случайно да знаете къде има магазин в който ги продават? :):)

И аз бих ти препоръчал Cort ,аз също съм с един такъв от евтините модели ,и съм много доволен. В ''Динакорд'' ги продават .

Отговорено

С леко обиден тон ще напиша, че тук има едни пиннати теми над всички в този раздел, които ще ти свършат работа. Тръшкам ключа на тази тема и моля, чети преди да пишеш. Ние съвети не даваме, за да не сме виновни после.

ЦЪКНИ МЕ!

Ако и тук цъкнеш ще си още по-добре запознат!

Метни едно око и тук!

Успех с първия си бас!

Вик

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.