METALA Публикувано Март 13, 2010 Публикувано Март 13, 2010 Приятели,имам един въпрос към вас.Преди малко като свирих на китарата,като че ли по силно ударих 6-та струна ,и като никой друг глупак,си счупих горния мост на ел.китарата на жлеба за 6-та струна.Искам да попитам,досега не ми се е налагало от това да се интересувам.Продават ли се отделно горни мостове за ел.китара и на каква цена е горе доли един такъв мост.Моля да ми пишете на лично съобщение.Ще съм ви много благодарен Цитирай
METALA Отговорено Март 13, 2010 Автор Отговорено Март 13, 2010 Не мога,сам оедно малко парченце се отчупи от него Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 на каква цена е горе долигоре-долии,не си от СФ?Иначе в СФ Капъша има такива чаркове. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 Можеш и по-нататък да я занесеш за сетъп, защото нътовете, които се продават, са различно високи. Цитирай
maxim09 Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 Горния ти мост от пластмаса ли е? От къде си, кажи и размерите на горния мост - широчината му. Цитирай
Recommended Posts