GRT Публикувано Март 12, 2010 Share Публикувано Март 12, 2010 Здравейте,китарката ми е Ибанез grg170dx,искам да попитам ако сменя оригиналният bridge адаптер с адаптер на Ибанез,модел V1,ще подобря ли звука на китарата или не? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 12, 2010 Share Отговорено Март 12, 2010 (Редактирано) Не повече отколкото гласа ти ще звучи различно с друг микрофон. Надявам се, разбираш ме правилно. Не знам дали точно този адаптер ще пасне добре на китарата ти, но тона на самата китара няма да се промени. просто може да звучи по ясно/мътно/среднисто/басово/звънливо и т.н. Но гласчето на самия инструмент няма да се промени. Редактирано Март 12, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GRT Отговорено Март 13, 2010 Автор Share Отговорено Март 13, 2010 Благодаря за отговора,зачудих се,понеже имам един такъв под ръка,а видях че използват такива при по-високия клас на Ибанез!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Март 13, 2010 Share Отговорено Март 13, 2010 ...просто може да звучи по ясно/мътно/среднисто/басово/звънливо и т.н. ... на мен това като да се промени ми звучи ...:/ При всички случаи адаптера има значени за звука на китарата. Пробвай сменяй и ако ти харесва повече оставяй, ако не връщай стария и така П.П. А...и не цитирай предходното мнение...това е забранено според правилата на форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts